Ýhaleye 9 gün kaldý. Eðer kazanýrsa çok farklý þeyler konuþulur :)
Ýhaleye 9 gün kaldý. Eðer kazanýrsa çok farklý þeyler konuþulur :)
Ben umutluyum açýkçasý :) Muhtemelen elimde var diye :))
Alma ihtimali var mý acaba diye düþünüyorum ama ben hala bekliyorum
Alsada almasa da önü açýk ve gelecek vaad eden sabredenlerin iyi kazanacaðý bir bebek hisse tabiki alýrsa çok muhtesem olur bir holfing degerinde küçük sermayeli bir þirket olur ki bedelsiz potansiyelini hesaplayamam bile ama olaki alamadý genede süper iþler cikartan bir hemserim hisse olarak Ankara'nýn guzidelerinden biri hayirlisi bu gün gene cirptikca cirpti ky yi ve hedefini baya yukarilara dikti
Ahanda gene oynaklar oyunlarýný oynadý hem bu ay 28 agustosda açýk artirma var diyorlar bir gün sonra da 24 eylüle erteledik diyorlar bu kadar rezil bir yönetim gormedik yav azcik da tutarlý olun bre uckagitcilar diyesi geliyor insanýn ve içerden bilgi de sizdirmislar kadar gelene gidene verdiler sanki oynak köprü altý burasý azcik edep yahu
Ýhaleye sadece alves katýlmýþ
O sebeple ileri tarihe ertelenmiþ deniyor
Ne dersiniz
Bu. Ýþin erbabý Alves kablo egerki hesi alýrsa çok çok süper olur en büyük 500 ler arasýnda 2023 de 91 inci siradaydi alvesle birleþince herhalde 50 inci sýraya velan yükselir ki dünyanýn sayýlý kablo üreticilerinden ilk siralara oturur ve ihracatta süper iþler yaparlar zaten hesin kendi buyuklugu yetiyordu umarým gerçekleþir de en boyukler arasýnda oluruz deh der ama dün fýrsatçýlar çok pis tezgah kurdu ky yi hirpalamak iþlerine geliyor milislerin amaisime de geldi 1000 lot daha heybeye attým sað olsun üç kakitci gecinenler
Yer Ýmleri