Son iki gundede ciddi alýndýðýný tahmin ediyorum, yarýn sabah kap gelebilir.
Son iki gundede ciddi alýndýðýný tahmin ediyorum, yarýn sabah kap gelebilir.
Þirketimizin 18 Temmuz 2024 tarihli Yönetim Kurulu toplantýsýnda,
- Sayýn Bülent Kaytaz'ýn 18 Temmuz 2024 tarihinden itibaren Bilim ve Teknoloji Baþkaný (Chief Scientist) ve Yönetim Kurulu Danýþmaný olarak atanmasýna karar verilmiþtir. Bülent Kaytaz, 35 yýlý aþkýn telekomünikasyon alanýnda uluslararasý ve ulusal Ar-Ge þirketlerinde, yazýlým, teknoloji geliþtirme ve yönetim deneyimine sahip olup, yapay zeka ve 6G telekom altyapýlarýndaki Ar-Ge çalýþmalarý ve stratejik teknoloji vizyonunun belirlenmesi görevlerini yürütecektir. ABD Silikon Vadisi'nde Netsia, ülkemizde ise Oksijen Teknoloji, Argela þirketlerinin kurucusu ve CEO'su olarak uzun yýllar görev yapmýþ olan Sn. Kaytaz, Nortel-Netaþ, Alcatel-Teletaþ gibi uluslararasý teknoloji þirketlerinin Ar-Ge bölümlerinde önemli görevlerde bulunmuþtur. 2001-2003 yýllarý arasýnda GSMA CTO Yönetim Kurulu üyesi olarak da hizmet vermiþtir. Ülkemizde Savunma Sanayi ve diðer devlet kurum ve kuruluþlarý bünyesinde baþlatýlan ULAK, MÝLAT, OTAK projelerinin fikir lideri olmuþ ve bu projelerde aktif roller almýþtýr. 2016 yýlýnda BEETECH Arge Öncüleri Özel Ödülü'nün sahibi olan Bülent Kaytaz, ABD Patent Ofisi'nden alýnmýþ çok sayýda patentin de sahibidir. Sn. Kaytaz Elektrik, Elektronik, Bilgi Sistemleri ve Yönetim Bilimleri alanlarýnda Marmara Üniversitesi'nde lisans, European Üniversitesi'nde yüksek lisans eðitimlerini tamamlamýþtýr.
- Þirketimizin stratejik hedeflerine daha hýzlý ulaþmasý için yapýlan organizasyonel yapýlanma kapsamýnda þirketimizde Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardýmcýsý (CTO) olarak görev yapmakta olan Sayýn Aydýn Hikmet Pirinççioðlu, 18 Temmuz 2024 tarihi itibarýyla Bilgi Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardýmcýsý (CIO) olarak atanmýþtýr. Lisans eðitimini The College of New Jersey Üniversitesi Finans ve Uluslararasý Ýþletme bölümlerinde tamamlayan Sn. Pirinççioðlu, kariyerine 1993 yýlýnda Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Þ. Amerika Þubesi'nde baþlamýþ olup, ardýndan Digital Equipment Corporation, Compaq, HP ve Xerox gibi köklü þirketlerde görev almýþtýr. 24 yýlý aþkýn sektör deneyimiyle þirketimizin dijital dönüþüm süreçlerine, GRC (Yönetiþim, Risk ve Uyumluluk) ve siber güvenlik alanlarýna liderlik etmeye devam edecektir.
Kamuoyunun bilgisine sunarýz.
Saygýlarýmýzla
odine
Cengiz Avcý, 2.214.168 adet pay alýmý yaptý. Fiyat aralýðý 83,55 TL - 92 TL
👉 Sermayedeki toplam payý %10,57'ye ulaþmýþtýr. (11.682.466 lot)
👉 Dolaþýmdaki lotlarýn ise %26,4 'üne denk geliyor.
Hayýrlý olsun![]()
Böyle duzeltmeye can kurban.
Önümüzde ki iki günde yeni alým kap'ý gelebilir.
Tencerenin dibini sýyýracak...
ODINE paylarýnýn 08.08.2024 tarihli iþlemlerden 06.09.2024 tarihli iþlemlere kadar kredili iþlemlere konu edilemeyeceði belirtildi.
08-2024 ile 09-08-2024 tarihleri arasýnda ODINE SOLUTÝONS TEKNOLOJÝ TÝCARET VE SANAYÝ AÞ paylarý ile ilgili olarak 78,00——-80,05
TL fiyat aralýðýndan 99,001 TL toplam nominal tutarlý alýþ ve SIFIR TL (0)toplam nominal tutarlý satýþ iþlemi tarafýmca gerçekleþtirilmiþtir.
Bu iþlemle birlikte ODINE SOLUTÝONS TEKNOLOJÝ TÝCARET VE SANAYÝ AÞ sermayesindeki paylarým/oy haklarým 09-08-2024 tarihi
itibariyle(14.620.000,00 LOT) %13,23sýnýrýna ulaþmýþtýr.
8 gün sonra yeþil gördük nihayet.
Yarýn genel kurul var. Þirket alýmý ile ilgili daha net bilgiler öðrenme þansýmýz olabilir umarým.
Yer Ýmleri