Fiyat þeytandýr!!!
Sabýrla tutmaya devam ediyorum.
Fiyat þeytandýr!!!
Sabýrla tutmaya devam ediyorum.
Sabýrla tutmaya devam.
Þirketi yaladým yuttum, en son 3 yýl önce kontrolmatiði 200 mn dolar piyasa deðerinden alýrken bu kadar heyecanlanmýþtým.
Bol kazançlar.. Umarým ortaklýðým hayýrlý olur80 TL ortalamayla aldýk bakalým piyasa deðeri 250 Mn dolar.
Tarihe not olsun.
Hayýrlý olsun Sn. Alamut1;
Yanlýz olmamak sevindirici.
https://youtu.be/FbNY5CS5-ak?si=FCEsTGdlCcpZGkc0
Ceo Alper Tunga Bey'in geçen haftaki yayýnda önemli geliþmelerin altýný çizdi.
Teþekkür ederim bol kazançlar, yol uzun.
En son yýllar önce kront a ortak olmuþtum bu þirkete benzer bir yapýsý vardý, yaptýklarý iþler de benzerdi. Patron söylediklerini yapamamasýna raðmen 2 yýlda 10 kat gitmiþti kaðýt hikayeyle birlikte.
Burada 10 kat beklemesemde beklentim yüksek. Aklýma kront geldi vay eski günler
Denetmen34 vardý burdan selamlarBelki bir gün uðarar.
Þirketimiz, NASA ve özel sektör için geliþtirdiði projelerle 100'den fazla patent sahibi olan Sayýn Prof. Dr. Ýlhan Fuat Akyýldýz'ýn, 1 Kasým 2024 tarihi itibarýyla Ar-Ge Danýþmanýmýz olarak aramýza katýldýðýný kamuoyuna saygýyla duyurur.
Prof. Dr. Ýlhan Fuat Akyýldýz, 6G ve 7G mobil sistemler, kablosuz iletiþim, TeraHertz iletiþimi, yeniden yapýlandýrýlabilir akýllý yüzeyler, nanoaðlar, uzay nesnelerinin interneti, moleküler iletiþim ve sualtý iletiþimi gibi stratejik öneme sahip alanlarda çalýþmalar yürütmektedir. Prof. Dr. Ýlhan Fuat Akyýldýz'ýn dijital ikizler, yapay zeka, að teknolojilerindeki uzmanlýðý ve yüksek güvenlik gerektiren uygulama alanlarýndaki yetkinliði ile þirketimize ileri teknoloji projelerinde katký saðlamasý, inovasyon ve yeni nesil teknoloji alanýndaki planlarýmýzý desteklemesi hedeflenmektedir.
Alanýnda pek çok prestijli ödül kazanmýþ olan Prof. Dr. Ýlhan Fuat Akyýldýz, 2011 TÜBÝTAK (Türkiye Ulusal Bilim Vakfý) "Uluslararasý Düzeyde Bilim/Araþtýrmanýn Geliþmesine Üstün Katkýlar" Özel Ödülü'nün de sahibidir. IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) ve ACM (Association for Computing Machinery) Fellow ünvanlarýný taþýmakta ve birçok bilimsel konferansýn kurucularý arasýnda yer almaktadýr.
Kamuoyunun bilgisine sunarýz.
Saygýlarýmýzla
Hayýrlý olsun.
https://x.com/OdineSolutions/status/...rdNoK_BzA&s=19
Hisse tavana yakýn ve forumda kimse yokDemek ki daha yolumuz çok uzun.
Devam..
Yer Ýmleri