KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Reha Bey sanýrým ; YRP istediðini rahatlýkla alýrdý neden ayrý girdi diye benzer þüphesini dile getirmiþti...Bazýlarý feyk diyor bazýlarý (ayasofia) gibi gerçekten ayrýþtýklarýný iddia ediyor...
Ben de AKP den kopan kesimi konsolide etsinler diye ayrýþtýðýna inanýyorum ama Adam güzel bir trend yakalarsa durum farklýlaþabilir..Benim merak ettiðim o Trendi yakalayabilecek mi?
Bu seçimin önemini halk TV de eski iyi partili vekil ülkenin bakanlýklarýnýn tarikat ve cemaatlerin elinde olduðu þeklinde iyi anlattý.
Aslýnda sorun sadece cemaatlerde deðil.
Bilim yuvasý olmasý gereken üniversitelerde tek adam yetkisi verilen, herþeye yetkili ancak asla hesap sorulamayan rektörlerle yeni nesillere yönelik algý yönetimi yapýlmýþ olmuyor mu?
20 yýldan bu yana Adrese teslim alýmlarla yüzbinden fazla akademisyen kendi dünya görüþleri ile alýnmadý mý?
Bu akademisyenler kendi dünya görüþlerini, doðrularýný ülkenin yönetiminde görev alacak, ülke gelecekleri olan gençlere empoze etmiyor mu?
Bir arkadaþýmýndan biliyorum, Aradan sýyrýlýp girenlere ise yükselmelerine mutlak suretle engel olunuyor.
Ancak kendi görüþünden ise norm kadro vs. hepsi hikaye oluyor, anýnda kadro veriliyor, müdürlüklere, dekanlýklara þýp diye atanýyorlar.
YÖK de bu olanlara seyrediyor. Her biri ayrý bir tarikatla anýlan bu rektörlere sözü geçemiyor görünüyor.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Yer Ýmleri