https://www.payporter.com.tr/sepa-sistemi-nedir/
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Ben bir keresinde kumarhaneye gittim gördüm. Öyle bir kata var ki herþeyini kaybetmek parasýna bir kaðýda oynayabiliyor. Diyor ki zaten kaybedecek neyim kaldý bu kafada bunlar. Her þey algý hayal. Daha doðrusu RTE nin ne karar vereceði belli deðil. Bugün en azýndan sigara ve alkol ürünlerine zam gelmesi gerekirdi o bile yok. Ben RTE nin yerine Naci Aðbal gibi birini getirip daha yavaþ reçeteye geçeceðini düþünüyorum kara þimþek almadan verme derdinde
ABD nin iki dönem önce ki Fed baþkaný Bernarke ABD de finansal kriz çýktýðýnda o çöpleri alýp piyasayý canlandýrýp kurtardý. Bizde de Bilge Yýlmaz var onun kafa da zehir gibi maþallah. Piyasaya verdiðin parayý kontrol edebilmen önemli. Eðer o parayý bir kaç döngü saðladýktan sonra çekersen faydasý olur. Bizim ki ne yaptý verdi parayý verdi parayi. Bu paraya nereye kime gidiyor hiç takip etmedi. Þimdi de ara ki bulasýn parayý. Bakýn kovid döneminde devletin tüm gideri 800-900 milyar TL. Bugün o kadar vergiye raðmen 11 trilyon gider var. Bu bile enflasyonu gösteriyor. Resmi enflasyon bunun yarýsý. Nereden buldun yasasýný da kaldýran akp hadi bakalým ayýklasýn pirincin taþýný.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri