Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Yeter ama gidin baþka topicte þahlanan çalýþan ama ülkeyi satan çalan yalan ve iftira ile yaþayanlarý övün. Yalanla iman ayný kalpte olmaz.... Hadisi Þerif
Küçük akýllar kiþileri ve sloganlarý tartýþýr, Vasat akýllar olaylarý ve geliþmeleri tartýþýr, Büyük akýllar ise yeni ve alternatif fikirleri tartýþýr.
Kimsenin kimseye saldýrmasýný gerek yok. Herkes fikrini yazsýn. Delilini verilerle ortaya koysun. Ayný fikirde olmaya gerek yok.
Misal bugün, Reha Kaya ile Sabiha Gökçen ve Hatun Sebilciyan isminin deðiþim etkilerini seviyeli tartýþtýk çok kýsa. Benim fikrim ve görüþüm farklý. Reha Kayanýn ki farklý. Bu bir zenginliktir. Ayný fikirde olmak zorunda deðiliz. Herkes fikrini yazsýn. Geriye çekilsin. Kazanan kaybeden yok. Fikirleri yazalým ama delillerle verilerle.
Misal ben ÝBB batak dedim ve delillerle yazdým geçen gün ve bence bu bilanço ile operasyonu yürütmesi çok zor dedim. Lafý aðzýma týkayýp saldýrdýlar. Bilanço berbat rezil durumda demenin karþýsýnda isen sen de kendin analiz edip bilanço analizi getirirsin fikrini beyan edersin.
En büyük troller veri olmadan rakam olmadan Sloganlarla ve Kiþiler üzerinden konuþanlar tartýþmalarý baltalayanlar. Bunlar ortamý geriyor. Verimsiz ve gereksiz kiþisel tartýþmalar oluyor.
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
2024 sonunda emekli sayýsý 18.000.000’a çýkacakmýþ !
Bugüne þikayet etmeyin, 2025’ten iyi durumda olmanýn keyfini çýkartýn.
////
Bay Kemal, Meral Akþener meydanlarda EYT yapýcaz deyince
ÝSTEMEZÜK diyecekti bu halk,
Þimdi pasta küçüldü, paylaþmasý zor oldu !
Sebep CHP ve Ýyi parti.
Reis EYT çýkartmayacaktý.
Dudu paylaþmýþ..........
https://twitter.com/vaziyetcomtr/sta...86503746973884
Amcam direk damardan girdi
Yer Ýmleri