Emeklilerin nüfusa göre oraný % 29 artmýþ, fakat GSYH'den aldýklarý pay % 51 düþmüþ.
Yanlýþlýkla d.zmüþ yazmýþým, klavye bile d.züldüðümüzü anladý galiba?![]()
Emeklilerin nüfusa göre oraný % 29 artmýþ, fakat GSYH'den aldýklarý pay % 51 düþmüþ.
Yanlýþlýkla d.zmüþ yazmýþým, klavye bile d.züldüðümüzü anladý galiba?![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ben ülkenin gerçeklerine bakarak memur ve emekliye zam verilemez diyorum. Memuriyet sistemi ve emeklilik rehabilite edilmeden her þey boþ. Diðer iki konu israf ve kayýtdýþý ekonomi bunun içinde illegal kazançlar da var. Tüm bunlar olmadan düzelmez. Ha þimdi bunlar ekonomiyi soðutacak. Bunlar kaný kesersek ekonomi soður diye düþünüyor ama bunun sonunda batmayacak firmalar da batacak. Hastalýklý batýk firma ve þahýslarý feda etmek yerine tümünü hedef alýyorlar. Daha önce kara listeyi kaç kere affettiler.
Çok þeylere bakmak lazým, örneðin 5'li Çeteden baþlayarak bu tarz haksýz zenginleþmelere karþý ne yapýlabilir, bunun gibi faktörleri deðerlendirmek gerekir.
Yoksa "Bekara, karý boþamak kolay gelir." hesabýna döner o iþ.
Veya enflasyon hedefini falan en az 5 yýl boþ vererek, 2000 yýlý öncesiyle devam etmek falan düþünülebilir.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
...vs![]()
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Zafer havalimanýnýn önünden geçerken, kelime daðrcýðýmda ne varsa saydýrýyorum.
Hele gece geçerken o ýþýklandýrmayý görünce, 2 misli saydýrýyorum.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bence daha önce ki MB ve ekonomi yönetimi rte nun aðzýndan çýkaný bütçeye bakmadan direk uyguluyordu. Belki Lehman krizinde Fed in uyguladýðý yöntemi esas aldýlar ama verdikleri parayý kontrol etmeden çekmeden piyasada býraktýlar en sonunda balon patladý. Bizde futbol da bile öyledir 3-0 yenilen takýmýn hocasý ilk yarý þu kadar net pozisyonumuz vardý atsak sonuç deðiþirdi gibi konuþur. Ýthalat patlamýþ gidiyorken ihracatýnýz þu kadar oldu diyordu. Rakamlarla oynarken iþ çýðrýndan çýktý. Þuan da parayý kýsýtlýyorlar bunun da cýlký çýkar çoðunluk bankadaki parayý çekmeye kalkarsa o zaman görürler krizi. Ez cümle para ürkütmeye gelmez.
Benim oðlan muhasebecinin yanýnda üç aydýr daha parayla tanýþmadý. Daha 2024 maaþý belli deðil önceki 9 bindi. Muhtemelen de muhasebecinin tahsilat sorunu yýl boyunca devam edecek i yüzden oðlanýn alacaðý paraya göre harcama plan yapmýyorum. Konya'nýn bir huyu var kriz varsa ilk muhasebecinin parasýný vermez
Yer Ýmleri