Diðer akrabam fabrika iþçisi 14 odalý müstakil evi var ama þehirin taþralarýnda .
Burada fabrika iþçisi Ýstanbul taþrasýnda ancak 20 yýl evvel tarla alýp imar çýktýysa alabilir
Diðer akrabam fabrika iþçisi 14 odalý müstakil evi var ama þehirin taþralarýnda .
Burada fabrika iþçisi Ýstanbul taþrasýnda ancak 20 yýl evvel tarla alýp imar çýktýysa alabilir
sýkýldým ben, kapattým...
bu kadar trollük kalbime zarar veriyor.
benim ölme riskim olacaðýna,
onu the rahmetli yaptým..![]()
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
11.66 euro antrikot et alýp yiyor,
rize de 344 e kuþbaþý yok...
KEMÝKLÝ ET: 420 TL.
KEMÝKSÝZ ET: 550 TL.
KEMÝKSÝZ YAÐSIZ ET: 600 TL.
KEMÝKSÝZ KUÞBAÞI: 530 TL.
KUÞBAÞI: 600 TL.
KIYMA: 500 TL.
20 kilo alamaz emekli...
hala martaval okuyor 123, yok orada kiradan 120 euro kalýyor
gel 10,000 e ev tut bakalým þehir merkezinde...
haaa. cevap veremez artýk, kapattým üyeliðini...
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Þimdi ülkede bir tane yabancý býrakmadan göndersek sanayide çalýþacak adam bulamazlar. Bunun sebepleri birincisi gençlerimiz 23-24 yaþýna kadar okuyup sanayide amelelik yapmaz. 7 milyona yakýn üniversite öðrencisi var. Bunlarýn kaç tanesi gerçek ve kaliteli eðitim alýyor %10 deðildir. Kaç tanesi ihtiyaca binaen bölümlerde okuyor desek daha az çýkar. Nerdeyse her liseli üniversiteye gidiyor. Ýlkokul zekasýna sahip olan da kazanýyor.
Selim beyle uðraþmak akýl karý bir iþ deðildir, sabrý çoktur ama saçmalamanýnda bir dozu vardýr.
Gerekse saydýracak pek kimse de kalmadý, ahali birbirine dalacak.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ek 30181
Alýþveriþ bana ait deðil üst komþumuzdu benden rica etmiþti
Yer Ýmleri