Ýran ve Hizbullah nasýl da Ýsraili darma duman etti?
Ýsrail karþýlýk dahi vermeyecektir Ýrana, belki bazý Hizbullah hedeflerini vurur.
Ýran Ýsraile bu saldýrý ile destek vermiþtir, Gazze için sesi çýkan ülkeler bu saldýrý sonrasý Ýsraili haklý gibi göreceklerdir.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Konunun özünü anlamamýþsýn.
Ben burada Þia nýn içinin ve inanç sisteminin ne olduðu ile ilgilenmiyorum.
Þia yý Yahudiler kurmuþtur bu sebeple Ýran düz mantýkla Ýsraile saldýrmaz (saldýramaz) diyorum. Görüntüde hýrlar köpek gibi ama ýsýrmaz diyorum. Çünkü kaynaðý zaten kendisi.
Kendi kurduðu yapý kendisine saldýrýrsa bu mantýksýz olmaz mý?
Mezhebin içi dýþý beni ilgilendirmez. Din uzmaný veya Ýlahiyatçý deðilim.
Herkes neye inanýyorsa ona inansýn. Herkes istediðine inanmakta inanmamakta özgürdür.
Ben ham bilgiyi paylaþýyorum.
Edinilen bilgilere göre, Fýrat Mahallesi Urfa Bulvarý üzerinde bulunan bir atýþ poligonuna gelen doktor G.Ö. (33), elindeki tabancý ile atýþ yapmak istediði sýrada baþýna dayayarak ateþ etti.
Olayýn 112 Acil Çaðrý Merkezine bildirilmesi üzerine saðlýk ve polis ekibi sevk edildi. Saðlýk ekipleri, yaptýklarý kontrollerde doktorun hayatýný kaybettiðini belirledi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ource=Anasayfa
33 yasinda bir tip doktoru.
Derdi neydi acaba, onca yil oku et, her problemi coz, ama sira hayata geldi mi, yok.
Boyle cekip gitmek kolay, zor olan bu aleme gelmeden once verdigin sozu tutmak.
Olmadi Doktor Bey, olmadi.
Hic olmadi.
Bence sen bilgi milgi paylasmiyorsun.
Isin gucun bu ulusu bolen sinir uclari.
Surekli o noktalara vuruyorsun, bu ulus birbirine girerse, ne sen ne de Kasimpasa'daki dukkanin kalir.
Aklini basina topla,bu sayfalarda kelimelerle oynayarak niyetini sakli tutamazsin.
Herkes senin kim oldugunu iyi biliyor.
Hiç korkmayýn ne ABD ne Ýsrail Ýran'ý vuramaz. Yok etmek istemez. Ýran yok olursa Araplarýn parasýný alamaz silah satamaz ABD. Korkutur ama yok etmez yok olmasýný istemez emniyet sübobu gibi orada durur Ýran. Bunlarýn hepsi göstermelik. Ýranlýlar havaya uçuyordur vurduk diye. Sorsan kaç tane yahudi veya ABD askerî öldürdün sýfýr. Ha ölen Ýranlý generallerin hepsi mollalarýn var olmasý için geleceði için ölmesi gereken kiþiler.
Yer Ýmleri