730 milyon zarar
730 milyon zarar
Günlük 2milyon zarar düzelcek gibi değil
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Carisma nin mesajlarindan belliydi mal pazarladığı...
Yeni borçlanma haberleri gelir. O sebeple öne aldılar muhtemelen bilancoyu.
Yaklaşık 17 milyar ciro brüt kar 1.3 milyar gibi.genel yönetim pazarlama arge yi düş , borç olmasa bile gene zarar.kar marjı çok kötü. Biz daha çok bekleriz bu gidişle. Fazla iyimserim galiba her defasında düzelir dedim ama dahada 2026 sonuna kadar cacık olmaz.giden zamana üzülürüm kaybettiğim para çok ciddi büyüklükte ona ayrı üzülürüm. Vah bana vah![]()
TL 74, USD 18, EUR 13 den borclanmak nedir. Bu sirket gene iyi dayaniyor bu finansman maliyetine. Favok felaket otesi.
Tescilli duzenbazin adamlari baslar simdi guzellemelere
Ne iyi ne kötü beklenti dahilinde gelmiş ama nasıl gelmiş plan s değerlemiş hop 800 milyon kar yazmış üstüne enflasyon muhasebesinden 1.1 milyar gelir yazmış ettimi 2 milyar fiktif kazanç gerçek zararı maalesef 2.5 milyar üstünde yaklaşık 60 milyon usd bu sene zarar etmiş gerçek favök 1. Milyar civarında finansman gideri 4 milyar , faizin 1/4 kadar favök üretebilmiş geri kalan kur farkı karı plan s değerleme vs geliyor sami alacağı 5.4 milyar Osmanlı hasta adam pozisyonunda chat CPt nefer bilmem a a ben bir senedir aynı yerdeyim yüksek bedelli olmadan düzelme beklemek manasız
Bu güne niye çektiler vergi zararı şu zararının 3-4 katıdır tahmini sasa gibi olmasın diye erkene almışlardır
Şimdi gelir yazar eve bunu sayın sami bey yabdı. maalesef o yabdı şirketi uçurdu bir sürü hayal saddı. Utanmasa ama yol yabdı falan da yazar Carizmaın bu forumdan defedilmesi lazım. Alenen mal pazarladı. kendine bi kaç yancı da ayarlamış inşaallah kanan olmamıştır. Ne menem bir troll bu maaşının hakkını gerçekten veriyor bir gecede 4 şiir yazdı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri