https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1560091
Pazar günü KAP pek alýþýk bir durum deðil
Ýsleri gucleri manipulasyon yapmak. Yok emkel yok manas guzellemeleri. Emkel in durumu ortada zaten. Yok pazar gunu kap atmak. Sanki tek pazar gunu kap atan kendileri gibi gizem yaratmak. Agir issizlik gercekten.
SyýnGg1101
Allah için çok emeðin var buradaki yazýlarýnla herseferinde bir çok yatýrmcýyý profesyonel yapýyorsun müthiþ verimli paylaþýmlarýna hayraným Samiye söyledim sanada çeyrek lahmacun artarsa verebileceðini söyledi ,ayrýca seni seyir hidrografi ve oþinografi dairesi baþakanlýðýna erken riski tahmin etme ve yatýrýmcýyý uyarma genel müdür yetkilisi olarak atayacakmýþ ,senin yazýlarýný çok beðenmiþ uzay istasyonlarý birim baþkanlýðýnýda sana baðlamýþ daha ne istiyon erhana sadece yarým lahmacun verdi seni erhandan daha çok sevebilirmiþ buda artý bonusu
Yazdi Cakal Sami nin dalkavugu. Ya da carisma mi diyelim. Ne de olsa ayni dili kullaniyorsunuz. Sizin gibi manipulatorlere karsi en ufak bir iyiligimiz dokundaysa burayi okuyanlara yeter bana.
Yok pazar gunu kap atmis, yok takvimi one cekmis neden acaba? Sayin Sami ye de soyledim neden boyle yapmiyorsun? Atanamamis manipulator CFO lar sizi.
Abimiz sen mezun olduðun mektebi yaz bizim Sami nede olsa teknik adamdýr hemen bir araþtýrma yapsýn eðer diploman sahte deðilse seni 12 dalda oskar 8 dala nobele aday gösterelim yazik sana harcanýyorsun buralarda carizmaya söyledim Samiye iletmiþ Samide uzay motosikletimizde sað ön koltukta yani þöför mahallinde cam kenarý özel bir koltuk rezerve etmiþler zatialileriniz için ,yalnýz kendi lahmacununu kendisi ayarlasýn demiþ bende traktör olarak bir adet simit yolluk koyarým abizmize ayran zaten þirketten hayýrlý yolculuklarrrrrrr
Yer Ýmleri