Sayın tarik1234
bu yazdıklarıma inanın üç yıl önceki genel kurulda Saminin kendisine yüzde iki yüz üçyüz bedelli yapın dedim isterseniz oylamaya sunun herkes seve seve evet diyecek dedim genel kurul başlamadan 25 30 kadar yatırımcı salonda ayak üstü sohbet ederken
ki o zaman herke kontrolmatiğin peşindeydi fiyat üçlü rakamlardaydı ,ve faiz belası başlamamıştı yani daha nas ilan edilmemişti kolay olmasada çok zor günlerde değildi ancak nas milleti yasa soktu halende debeleniyoruz her kesim olarak çalan çırpanlar hariç
Sami bey o zaman ne dedi biliyorumusunuz biz yatırımcımızı üzmek istemiyoruz kendi bünyemizde yatırımları büyütme taraftarıyız hatta temettü vereceğiz dedi verdilerde ama neye yarar üç beş kuruş
o zaman bedelli yapılsaydı bu sorunların belkide çoğu yaşanmazdı , şimdi siz bedelli diyorsunuz size yüzde yüz katılıyorum ve bende istiyorum ancak SPK hem hantal hemde vereceğini sanmıyorum daha fazla birşey söyleyip suçlu duruma düşmek istemiyorum bu SPK kuralları ve anlayışıyla sadece kontrolmatik değil bir çok şirket zorda ,aynı SPK yıllardır zarar açıklayan bir kaç şirketin bedelli isteğini en kısa sürede onaylıyor örnek ihlas holding yani mesele uzun yüzde üçyüz bedelli yüzde yüze neden nasıl niçin çevrildi sizce verseydi SPK.vermeyen den verim bekliyoruz sizmi onaylamadınız benmi onaylamadım kim onaylamadı %300 bedelliyi sorun birazda burada
carizma bu konulara hiç girmiyor neden acaba dediğim gib büyük bir ihtimal şirketten biri hal öyle oluncada spk dan tüm şirketlerin ödü kopuyor adını bile sohbatte ağızlarına almak istemiyorlar ,carizmayada sadece gelecek öngörülerini yazmak kalıyor oda kayıptaki insanları çileden çıkarıyor yazdıklarının çoğunuda yatırımcılar olarak biz biliyoruz

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri