89.80 de iþin bittiðini düþünmüyorum ben 1-2 gün salsa da "finish him" hareketi yapar heralde. Burdan tekrar 72-73 e salarsa bedelsiz onayýna kadar bekleriz heraldetekrar 90 na gelsin diye
89.80 de iþin bittiðini düþünmüyorum ben 1-2 gün salsa da "finish him" hareketi yapar heralde. Burdan tekrar 72-73 e salarsa bedelsiz onayýna kadar bekleriz heraldetekrar 90 na gelsin diye
Tahtacý bedelsiz baþvurusu sonrasý yeni ördekler bekliyor.
Anlamadýðým konu kimin satmasýný bekliyor hala.
2 yýl önceki fiyata ulaþmasý için % 58 artmasý gerek. mayýs 2024 de 128 tl hisse fiyatý. 2 yýllýk enflasyonu uygulasak kabaca 260 tl civarý oluyor. herkes zararda.
Ortak bu tahtaci etli pilavi tek baþýna yemek istiyor bu faþist spek
Bu iþi bilmiyor en kýsa zamanda buradan taþý taraðý toplayýp bu faþist tahtaciyla ayný mekanda olmak istemiyorum zevkine göre hareket etmekte parayý günlüðe yatýrmayý bile çok kazancliyiz .saniyorki .1...e 12 bedelsiz veriyor tahta bende geleni gideni tokatliyayim diyor bu spek faþisti.neyse bir yýðýn zararda olanlar var daha bu tahtada yazmayacaðým.kendine iyi bak ortak son henüz p.karti satmadým ilk durakta yolumu ayiracagim.kal saglicakla ytd
hisse toplu ama yine de aç davranan tahtacý var. dýþarýda fazla lot yok onu da alalým diyorlar.
Taklacý kývrým kývrým kývranýyor dört beþ aydýr beyhude uðraþ taklacým uðraþ zaman bol ömrü olan görecek vizyonsuz taklacým benim
Yer Ýmleri