Tabana oturmazsan senden büyük döt lalesi yoktur ‼️‼️‼️
Tabana oturmazsan senden büyük döt lalesi yoktur ‼️‼️‼️
Ben tahtacı olsam malımı satabilmek için cazip hale getiririm tahtada in cin top oynuyor yaprak kımıldamıyor bu vaziyette kime mal satarsın kim mal alır ya da alsın diye derdi var mı acaba herneyse herkes kendi bildigini ve inandığını yapsın saygılar buara çok yazdım biraz ara
Bugün dahil son üç gün,
Cuma günü eksi %0,93
Pazartesi günü eksi %4,56
Salı günü eksi %7,07
Çarşamba günü ???
Ortada makul hiçbir gerekçe yok, sebep yok, sonuç yok, eee o zaman ne oluyor?
Kurban bayramında tesadüfen bir borsa spekülatörüyle tanıştım, bir saat kadar anlattı, ağzım açık kaldı dönen dolaplar karşısında.
Benim gibi küçük yatırımcılar ancak tırmalar, söver sayar, hayal kurar, boş beleş bekler, taşır malı hamal gibi.
Bağımlılık yaptığı için lanet okuyup çıkamazsın da....
Ve daha bir sürü şey...
Benim gündemimde pkart satışı hiç yok belki alırım...satmayı düşündüğüm 100 tl maliyetli link hisselerim...500 tl üzerine attı ama el gitmiyor...onu satabilirsem ya gedza alacağım yada kmpur.....Pkart linki takip ederse zenginlik fakirlik olayında lig atlarım ama o olasılık zayıf...
pkart çoğu hisseye göre iyi durdu fazla eleştirilecek birşey yok şu dönem....elimde dmsas var allahlık tahtacının ayarı kaçtı ya tavan ya taban....
Buradan kalav ortağa bu hisseyi tavsiye ettiği için tekrar teşekkür ediyorum....
Yer İmleri