roket gibi maþallah noldu buna böyle...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Boyle kaparsak bendeki log grafik ana kanal ust bandi uzeri ve tarihi Euro zirve kapanis gelmis olacak. Haftaya da teyidi olursa bir daha 80 tl lari gormeyebilirz bence. Haftaya brut takasta geldiginde hersey belli olur aþaðý mi yukari mi
seni bir kere daha tebrik ediyorum ortak pkart konusunda...elimde ki hisselerin içinde en iyi performans pkart ikinci gedza oldu...pkart yoðun baský sonucu lotumun yarýsýný 20 tl civarý kaptýrdým yinede memnunum 15 tl maliyetle bekliyorum...açýkçasý gedzada olan sabýr bundada olabilirdi olamadý....bol þans..
kstur 360 maliyetle aldým hisse 9700 leri gördü satmadým...Bu kar oranýyla tutma sebebim bir ara takip etmedim hisse uçmuþ sonrada satmadým....Takip etseydim eminim çok kýsa zamanda satabilirdim...Pkart baský yaptýklarý zaman takip ettim elimdeki lotun yarýsý erkenden gitti...Özetle bir hisseye þirkete güveniyorsan çok sýk takip etmeyeceksin yada mangal gibi sabýr irade gerekiyor...Dmsas var elimde 7 yýl oldu nedense onu tutabiliyorum ama pkart için demek ki fazla inanamamýþým buradaki olumsuz yazýlarda etkiledi...genel olarak þirketi iyi tanýmadýðým inanmadýðým için kendimi suçlu buluyorum...Aslýnda bu hisseyi tutmak için birçok kriter vardý zamanýnda ama kar yok diye lotu sattým.....
hakuna matara....memento mori.
Yer Ýmleri