Evet 2021 de 15-16 dan 2022 kasim 48 tl hedefi verildi. Oldu mu olmadý ama herkesin kendi kararý. Kimsenin ongormedigi olaylarda oldu. Ana tahtalar 5-10 kat enerjiler 15-20 kat gidince bu süreçte doðal olarak insanlar sinirlendi. 2023 Mayýs ta 17 tldan alabiliyordunuz yani 2 sene boþuna taþýndý moraller bozuldu. Simdi enflasyona karþý ancak insanlar biraz kara geçti moraller duzeldi.
Herkesin kafasindaki soru bundan sonra nolcak kacta çýkacaðýz? Burdan sonra kalanýn kendi kararidir kimseye suc atmasýn anlaþalým![]()
Þimdi bedelsiz geyiði varken, pusuda ac kurtlar bekliyorken çok aþaðý salacaklarini düþünmüyorum. Log ana kanal ust bandini gectik 85 tllarin alti kapanýþ beklemem. yukarida kanal katlama ve euro grafik takibimde düþerse Jackalava saydirir cikarsa ben kazandim deriz nolcek![]()
GM 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi




Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri