sabah 10.00 daki maça kadar herkese iyi geceler....umarým dayak yemediðimiz bir gün olur...![]()
sabah 10.00 daki maça kadar herkese iyi geceler....umarým dayak yemediðimiz bir gün olur...![]()
hakuna matara....memento mori.
An itibariyle sn. Fatih Erkoç tan bu parcayý canlý dinlerken paylaþmak istedim...
Ellerim bomboþ
Hani sevenler nerede,...kul olanlar nerde, hani bir ömür boyu benim olanlar nerde.....
Sn. Thejackalav, gerçi sn.Rex’e yazmýþsýnýz😂 ama benim de Pkart’ý býrakmaya niyetim yok. Göle maya çaldým. Bir kere beklemeye devam edeceðim. Tabii ben de sonu nereye varacak. Çok merak ediyorum. Arçelik ile ilgili öngörünüzü paylaþabilirmisiniz? Bu benim için önemli çünkü sizi takip ettiðim sürece sizin söylediðiniz, benim olmasý mümkün deðil dediðim herþey oldu. Gerçekten oldu. Ýþc,glyho, tümosan gibi dolayýsýyla Arçelik çok ilgimi çekiyor. Arçelik öngörünüz için þimdiden teþekkür ederim.
Yakýn gelecekte bu piyasalarý býrakacaðým...pay larýmý oðluma devredeceðim...
Biz bu iþlere baþladýðýmýzda... Tahtalar , tahta yapýcýlar, denetleyenler vs ...Mert ve Asil di.
Biz böyle yetiþtik bu piyasalarda...
Ama þimdi ne yazýk ki bu kavramlar birþey ifade etmiyor...
Bu kesinlikle SPK tarafýndan bana uygun görülen ceza, cezalar ile alakalý bir durum deðil !
Bu tamamen sistemin bozulmasý ile alakalý... ( Þahsým adýna)..
Piyasayý býrakmayýn , içeride kalýn...Piyasamýz çok büyüyecek ve dax ý geçecek.
Doðru sektörleri belirleyerek , paydaþlarýn gitmediði yöne giderek, tahtacý oyunlarýna kanmayarak, cefa inanç özveri,irade,bilinç kavramlarý ile piyasa içinde kalýn...
Ben birçok þeyi geride býrakarak , hem yaþadigim lokasyondan, hem yaþadigim insanlardan, hem piyasalardan uzaklasmayý tercih ettim. Ve bunu uyguluyorum.
Bu platform dýþýnda hiçbir sosyal platform kullanmadým..Burasýda benim için son...
Taa ki ne zamana kadar ( saðlýk olur ise )...at izi ile eþek izi ayrilana kadar...
Saygýlar bol kazançlar
Yer Ýmleri