120 kirdi 130 200 ler ah ah hayaller ve gercekler.laf sokma ile.olmuyor bu.isler...
120 kirdi 130 200 ler ah ah hayaller ve gercekler.laf sokma ile.olmuyor bu.isler...
beþiktaþý 14 taban yaptýrdýlar üstüne 5 tavan cektiler hiç bi numara yok hala bize bak iki gun tavan yaptýk çaktýlar bize...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Belki de böyle olmasý gereken , bilemeyiz
bir önceki brüt takasdan sonraki süreç bir ipucu
Yaðmurlar ile ekinler büyüyor ,
Göl kýyýsýndan selam
Saygýlarýmla
Sn. Yakup seni almaya geliyoruz 90lardan![]()
Paylaþýmlarým tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doðruluðu ve geçerliliði yoktur. Boþ boþ atýp tutanlara nispet ediyorum.
Sayýn T/A, takaslarda son durumu deðerlendirebilir misiniz, önemli deðiþiklikler var mý?
Düzeltme bittikten sonra baþlayan yeni atakta oluþan son duruma baktýðýmýz zaman:
- CIY ve ANC dýþýnda ciddi bir alýcý yok gibi görünüyor...
- En iyi satýcý konumunda IYM var. Ciddi bir miktarda mal satýþý olmuþ...!!!
Tabloya bakarak diðer satýcýlarý ve sattýklarý miktarlarý görebilirsiniz...
Bazý kurumlar kendi aralarýnda virman yapmýþlar:
- Bunlarýn baþýnda ANC, AKM, GDK, FNY, MRS (Marbaþ), TVM (Trive) gibi kurumlar var...
- Çok az OMD (Osmanlý), SKY (Þeker) ve VKY (Vakýf)de eþlik etmiþ...
Bunlar kendi aralarýnda transfer yapmýþlar. Gün içi olmayan malý satýp, sonra diðer kurumlardan aktarmýþ olmalarý muhtemel olasýlýk dahilindedir...
Ayrýca;
- TRA (Tera) 'yý farklý deðerlendirmek gerekiyor. Ýlginç iþlemleri olmuþ. Sanki ya günlük fýrsatçý birisi, ya da lâzým olduðunda oyuna giriyor...
- XYA ve XEM ise mallarýný azalmaya baþlamýþlar.
- Birçok küçük hacimli kurum da; ya mallarýný bitirmiþ, ya da yarýdan fazlasýný satmýþ durumdalar...
![]()
Son düzenleme : T/A; 26-05-2024 saat: 22:56.
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Yer Ýmleri