Bakalým PKART ý nasýl etkileyecek? Olaki konn ile ilgili bi KAP haberi gelirse anlarýz .
https://www.kamusonhaber.com.tr/81-i...di-138237h.htm
Bakalým PKART ý nasýl etkileyecek? Olaki konn ile ilgili bi KAP haberi gelirse anlarýz .
https://www.kamusonhaber.com.tr/81-i...di-138237h.htm
kalav ortak uðramaz oldu..
bu forumda onun sikletinde birisinin yazmasý avantaj nimet....ben olsam onun durumunda asla yazmazdým forumda...onun burada ki lotlara ihtiyacý olduðunu sanmýyorum....bu forumda yazanlar onun yanýndan geçecek lotu yok...biz ona göre yok denecek yatýrýmcýyýz.....bu tarz hisseleri yükselten kalav gibi ortaklar....yabancý yatýrýmcý bu finansallar ile pkartýn yanýndan geçmez.....kim götürecek yabancý olmayacaksa kalav gibi aðýr siklet yatýrýmcýlar ky ile hiçbirþey olmaz kaptan lazým....
Sn R-E-X e katýlýyorum
Sn thejackalav zaten yazmýyor, forumu okuduðunu bile sanmýyorum.
Bardaðýn boþ tarafý için mýzmýzlanan mýzmýzlanana .
biz dolu tarafýna bakýp sepetimize ne koyarsak kar yaklaþýmýnda olmalýyýz. Böyle yatýrýmcýlar hiç bir þekilde piyasanýn karþýsýnda durmaz , yeri gelir satar yeri gelir alýr ama bunda bile hani satmayacaktýn serzeniþleri var ,
Oysaki satmayacaðým aksine arttýracaðým demiþti diye hatýrlýyorum .
bu cümle bile anlaþýlmamýþ , arttýrmadýðýný veya arttýrmayacaðýný kim biliyor .
Sonuçta biz bize kaldýk ;
Göl kýyýsýndaki mayacýlar ve sürekli mýzmýzlanýp ama hisseden de ayrýlamayan gizli mayacýlar…
Saygýlarýmla
Cuma kapanýþta hafif yukarý atakla kapatmýþtý, piyasa pozitif bunda þimdilik bir istek yok , sabýrla takibe devam , ytd.
Þu bardaðýn dolu tarafýný bize de gösterinde neler vadedildi sizlere söyleyin de bizde gizliden deðil gercek mayaci olalým. Oysaki bizim gördüðümüz huylu huyundan vazgeçmiyor.
Zorda kalýnca kap attirip mal satan
Ýstediði olmayýnca mal satan
Bist 30 öncesi buraya maya çalýp kaçýp giden .
Nasrettin hoca hikayeleri anlatan
Yeri geldim donkiþotluk yapan sahte savaþ yapan
Kendini nasrettin hoca sanip buradakileri essek yapmaya çalýþandan baþkasýný görmüyorum malesef
Taþeronluk kýsmýný unutmuþum onuda ekleyelim .
Yer Ýmleri