Bizim hissede de bir þeyler var?
Ýþlemler normal deðil!
Alýcý var, vermiyorlar!
Satýcý var, almýyorlar!
Ne alýyorlar, ne satýyorlar.
Tahtayý kilitlediler!
Büyüklerin mücadelesi mi, anlayamadým?
Çok farklý güçler var.
Hepsi ayný merkeze mi hizmet ediyor?
Farklý güçlerin rekabet mi var?
Ben çözemedim?
Çözen bir adým öne gelsin.
Paylaþýmlarým tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doðruluðu ve geçerliliði yoktur. Boþ boþ atýp tutanlara nispet ediyorum.
YÖNETÝM MESAJI
Dönem : 01/01/2024-31/03/2024
Satýþlarýmýz, bu dönemde, enflasyona göre düzeltilmiþ rakamlarla, önceki yýlýn ayný dönemine kýyasla Türk
Lirasý cinsinden yaklaþýk %77 oranýnda artmýþtýr.
Brüt karýmýz geçen yýla göre yaklaþýk 7,6 kat artarken, brüt kar marjýmýz %1,9'dan %8,2'ye yükselmiþtir.
Bu artýþta ana neden bu dönemde satýlan ürünlerin çeþitleridir. Ayrýca, genel yönetim giderlerimizde geçen
döneme kýyasla ciddi bir düþüþ saðlanmýþtýr. 2023 yýlýnýn ilk çeyreðinde bazý büyük müþterilerimizle
yapýlan üç yýllýk kart tedarik anlaþmalarý ve katlanýlan tek seferlik giderler, o dönemin giderlerini artýrmýþtý.
2023 yýlýnýn son çeyreðinde þirketimiz, kamu ile baðlantýlý bir kimlik kartý projesi için sözleþme imzalamýþtýr.
Gizlilik yükümlülükleri nedeniyle bu projeye iliþkin detaylarýn açýklanmasý, Sermaye Piyasasý Kurulu
mevzuatý gereði ertelenmiþtir. Bu projenin üretim ve sevkiyatýna 2024 yýlýnýn ikinci yarýsýnda baþlanacaktýr.
Þirketimiz artan talebe yanýt verebilmek amacý ile 2024 yýlýnda da kiþiselleþtirme kapasitesini artýrma
çalýþmalarýna devam edecektir. Bu dönemde çalýþan sayýmýzda önemli bir deðiþiklik olmamýþ olup, yýl
içerisinde üretimdeki artýþa paralel olarak istihdamýmýzda artýþ olmasý beklenmektedir.
Þirketimiz, herhangi bir finansal riske maruz kalmamaktadýr.
pkart faaliyet raporundan kopyaladým.
Kalav ortak hisseyi unuttun tamam anladýk amiralde kazanýyorsun biz burada aðaç olduk....Haftaya pkart koþmaya baþlasýn artýk...Bu sermaye ile bu lot ile artýk uçuþa geçmesi lazým...Hareket olmasý gerek ki ilgi artsýn yoksa kimse uðramýyor....
Yer Ýmleri