Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
9,68 10% 74,53 Mn 8,80 / 9,68
70,40 10% 853,62 Mn 64,35 / 70,40
103,40 10% 4,93 Mn 101,40 / 103,40
17,51 9.99% 168,75 Mn 15,30 / 17,51
46,30 9.98% 331,77 Mn 39,00 / 46,30
7,29 -10% 1,03 Mr 7,29 / 7,99
18,02 -9.99% 13,14 Mn 18,02 / 18,02
289,00 -9.97% 5,97 Mr 289,00 / 309,75
6,95 -9.97% 2,05 Mr 6,95 / 8,49
11,70 -9.93% 2,60 Mr 11,70 / 12,40
197,40 -9.9% 16,51 Mr 197,40 / 223,70
323,50 -1.07% 12,31 Mr 319,50 / 331,25
396,50 0% 9,28 Mr 391,00 / 406,75
263,00 3.75% 8,32 Mr 253,75 / 264,25
2,97 -1.98% 8,20 Mr 2,96 / 3,10
19,20 -1.03% 1,13 Mr 19,07 / 19,88
79,25 -1.86% 7,85 Mr 78,70 / 82,10
207,90 -3.08% 6,99 Mr 205,70 / 216,50
763,00 1.4% 3,32 Mr 752,50 / 770,50
92,40 -1.6% 409,71 Mn 91,65 / 94,60
115,20 -1.2% 175,66 Mn 114,40 / 117,30
31,30 -2.07% 177,58 Mn 30,66 / 32,50
10,39 -1.05% 314,87 Mn 10,29 / 10,67
79,00 -1.19% 407,78 Mn 78,70 / 81,20

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 114/273 ÝlkÝlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon
Arama sonucu : 2177 madde; 905 - 912 arasý.

Konu: PKART - Plastik Kart

1.  Alýntý Originally Posted by T/A Yazýyý Oku
    Buradaki önemli soru þu:

- Zirve neresi...??? Ya da geçici ana hedef neresi...???

Kurallar gereði; her zaman, her þeyi açýk açýk yazamýyorum...

ÝnþaAllah tekrar yükseldiðimizde zirvede satmayanlar, bu defa uzun süre bekleyecektir...!!! "Son tur, son þans" olabilir...!!!

ÝnþaAllah zirveyi doðru bulur ve umduðunuza nâil olursunuz...

Ben de her zaman doðru bulamýyorum, inþaAllah sizler bulursunuz...
    Açýklayýcý yorumlarýnýz için teþekkürler zirvede satmayanlar bu defa uzun süre bekleyecektir son tur son sanþ cümlenizi anlayamadým.Zaten önceki yorumlarýnýzda sizin fiyatlamanýzda kimsenin olmayacaðýný söylemiþtiniz bu cümleyi biraz açabilirsek sevinirim teþekkürler

2.  Alýntý Originally Posted by T/A Yazýyý Oku
    Beni bugün mahcup etmiþ olduðunu sananlar ileride kendileri piþman olurlar...!!!

Ben dostane düþüncelerimi paylaþtým. 80 'nin önemimden bahsettim. Benim için 80 çok önemli. Bu seviyenin altý çok tehlikeli. Hisseye giriþ yapabilmek için bekleyen, avucunu ovuþturanlar var. Onlara bu fiyatýn altýnda hisse vermek hiç akýllýca deðil. Ýleride bunlarla tek tek uðraþmak gerekecek...!!!

Benim desteðimi kýrarsa, aþaðýdan ben de alýrým. Fakat yatýrýmlýk ve taþýmak için deðil; bugün beni destekte haksýz çýkartanlarý, ileride dirençlerde mahcup etmek için alýrým. Dediysem yaparým, bilen bilir..!!!

Tahtacýya bazý yönlerden çok hak versem de, bazý yerlerde de çok hatasý var. Serbest piyasa ve bireysel iþlemler yapýyoruz. Herkes özgürce kendi kararýný veriyor ve kararlarýnýn bedelini ödeyip, kârýný/zararýný elde ediyor...

Dediðim gibi, benden uyarmasý. Tahtaya leþ kargalarý üþüþmeden gereðini yapmak lâzým...!!!

Aksi taktirde hepimiz sýkýntýsýný çekeriz, en baþta da tahtacý...!!!

Kimse zaten malýný satmýyor, 80 altýnda satmasýnlar da. Kimseye bedavaya mal yok. Yýllarca yükünü çekenler gününü görmeli, leþ kargalarý deðil...!!!
    Sayýn T/A bir kaç sual de ben edeyim cevap vermek zorunda deðilsiniz burada muallakta olan birþey var benim için deðil ama forum geneli için karýþýk bi durum tahtacý dediðiniz sayýn kalav mý öyleyse kendine bukadar yüklü ceza kestirebilcek kim var tahtacý kendisi deðilse zaten bunu tahtacý yaptýrýyodur diye düþünüyorum birde alnus'taki malýn kalav ýn olduðu saðýr sultan bile duydu iki aydýr aþþaðý doðru basan en güçlü kurum bunu nereye koymalýyýz aþikar malý aþikarlýktan çýkarttýmý demeliyiz kalavýn kendisi 3 yýl önce piyadadaki malýn yarýdan çoðunun yönetimde olduðunu yazmýþtý tahta bu haldeyken ne teknikçi ne temelci uðramaz buralara zaten kimsenin öyle bi derdide yok þimdiden teþekürler

74.55 euro bazlý çok eski zirveye denk geliyor. Oraya bir iðne atmýþ üzerinde kapanýþlar devam ediyor.

Alýntý Originally Posted by Edebi borsacý Yazýyý Oku
    Sahi zirve neresi?
    Keþke yazabilseniz öngörülerinizi ve muhtemel zaman aralýðýný.
    Ýsterseniz özelden
    Bir tane zirve yok, zirveler var. Þirket büyümeye devam ettiði sürece, enflasyon da buna eþlik ettiði sürece her zaman yeni zirveler ve bu zirvelerden düzeltmeler olacaktýr...

Önemli olan bence, 3 yýl önce 100bin lot üstü mal alanlarýn ne zaman doyuma ulaþtýklarýna inanmýþ olduklarýnda...? Bu durum olduðunda ve piyasada da yeterli alýcý olduðunda el deðiþimi yaþanabilir. Bunun için ciddi alýcý oluþturacak temel altyapý ortamýnýn oluþturulmasý gerekiyor. Ýþte ilk ana zirve orasý olacaktýr...

El deðiþimi olduktan sonra 1-2 sene tekrar eski zirvelerine reel bazda ulaþamayabilir. Buna buradakilerin bildiði en güzel örnek GEDZA 'dýr. Sürekli yeni tepeler oluþturuyor ama reel anlamda çok geri kaldý. Çünkü 3 yýl önce yaþanan el deðiþimi sonrasý, daha yeni yeni hissenin gerçek sahipleri hisseye geri dönüþ yapýyorlar...

"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.

Alýntý Originally Posted by disegno Yazýyý Oku
    Açýklayýcý yorumlarýnýz için teþekkürler zirvede satmayanlar bu defa uzun süre bekleyecektir son tur son sanþ cümlenizi anlayamadým.Zaten önceki yorumlarýnýzda sizin fiyatlamanýzda kimsenin olmayacaðýný söylemiþtiniz bu cümleyi biraz açabilirsek sevinirim teþekkürler
    Benim elimdeki hisseler yatýrýmlýk hisselerdir. Hissede de kimsenin bugünden tahmin ve hayal edemeyeceði fiyatlamalarý teknik olarak hesaplayýp, ona göre pozisyon alýyorum...

Fakat yukarýlarda da yazdýðým gibi bazen tahtacý ile ters düþüyoruz. Bu durumda ben de istemeden de olsa bir nevi vefa borcu olarak hisseye destek olmak adýna yüklü alýmlar yapabiliyorum. Fakat bu mallar yatýrýmlýk olmadýklarý için kendimce uygun yerlerden tekrar tahtacýya teslim ediyorum...!!! Yatýrýmlýk olanlar ise belirlediðim hedefe kadar satýlmadan sabit duracaklardýr...

Ýþte bu nedenle tahtacýya yukarýda "80 altýna düþürme!" diye dostane ve nâçizane fikrimi söyledim...

Alýntý Originally Posted by Haldýzoðlu Yazýyý Oku
    Sayýn T/A bir kaç sual de ben edeyim cevap vermek zorunda deðilsiniz burada muallakta olan birþey var benim için deðil ama forum geneli için karýþýk bi durum tahtacý dediðiniz sayýn kalav mý öyleyse kendine bukadar yüklü ceza kestirebilcek kim var tahtacý kendisi deðilse zaten bunu tahtacý yaptýrýyodur diye düþünüyorum birde alnus'taki malýn kalav ýn olduðu saðýr sultan bile duydu iki aydýr aþþaðý doðru basan en güçlü kurum bunu nereye koymalýyýz aþikar malý aþikarlýktan çýkarttýmý demeliyiz kalavýn kendisi 3 yýl önce piyadadaki malýn yarýdan çoðunun yönetimde olduðunu yazmýþtý tahta bu haldeyken ne teknikçi ne temelci uðramaz buralara zaten kimsenin öyle bi derdide yok þimdiden teþekürler
    Tahtacýnýn kim olduðunu bilmiyorum, belki sayýn thejackalav. biliyordur ama ben emin olun kesinlikle bilmiyorum. Belki de sayýn thejackalav. 'ýn kendisidir...? Bunu bilmem mümkün deðil...

Fakat tahtacý veya spek dediðimiz þahýs her kimse, sürekli sayýn thejackalav. onlardan karþý bacak diye bahsederdi. Birileri hissenin yükselmesini istemiyor, orasý kesin. Fakat her nasýl oluyorsa ve beceriyorlarsa sayýn thejackalav. tahtaya her el atýþýnda ceza yiyor. Bunda kendisinin bir hatasý veya eksiði var mý? onu ben bilemem. Fakat Onla kim uðraþýyorsa, ceza aldýrma konusunda baþarýlý olduðu kesin...!!! Bu kaçýncý ceza...!!!

ALNUS 'taki mallarýn 400bin lot kadarýnýn sayýn thejackalav. 'a ait olduðunu aldýðý cezadan dolayý hepimiz biliyoruz ama geri kalanýnýn gerçekten kendisine mi ait yoksa baþka birisine mi ait? bundan emin olamayýz. Bu daðýtýlan mallar geçen gün Takas analizinde de yazdýðým gibi "alýnan fazla mallarýn daðýtýmý" þeklinde de olabilir. Çünkü tahtacýlar her nedense ellerinde fazla mal taþýmazlar...

Bu durumda ya sayýn thejackalav. gerçekten tahtacýdýr, ya da sürekli olarak "ben yatýrýmcýyým" diyen sayýn thejackalav. tahtaya ne zaman ilgi gösterip, alýma geçse birileri rahatsýz oluyor. Þunu biliyoruz: güçlü bir yatýrýmcý olduðu muhakkak...

Tahtada mallar zaten birileri tarafýndan önceden paket halde alýndý ve saklanýyor. Bir çok kiþide 100bin lot üstü mal olduðunu biliyorum. Bu gizli bilgi deðil. Forumdan yýllardýr takip ettiðim kadarý ile açýktan çok yazan oldu ve benim de incelemelerim sonucu elde ettiðim çýkarýmlarla, üç aþaðý beþ yukarý kimde ne var? tahmin etmek çok zor deðil...

Ýþte bence asýl sýkýntý; bu mallarýn sabit bir þekilde, ayný kiþilerde el deðiþtirmeden kalmasýnda...!!!

Tahtacý zamanýnda devrettiði bu mallarý tekrar geri alamadý, oysa çoktan bir çoðunu geri almasý gerekirdi ve alamadan da 100 üstü fiyatlama yapmak zorunda kaldý. Bu mallardan bazýlarý çözüldü ve olanlar oldu...!!!

Bu durumda tahtacýnýn korktuðu baþýna geldi. 20 'den devrettiði mallarý 100 'den karþýlamak zorunda kaldý...!!!

Þimdi bu karþýladýðý mallarý yeniden daðýtmasý veya daðýtýyormuþ gibi yapmasý gerekiyor ki yeni alýcýlar oluþsun ve oyun yeniden kurulup çark dönmeye baþlasýn...!!!

Onun için diyorum; zirve neresi ve hangi zirvede kimler satacak? diye...!!!

O bekleyenlerin hepsi ayný fiyatlamaya yakýn yerlerden satmaya kalktýklarýnda, ancak çok çok olumlu bir durum olursa ellerindeki mallarý satabilirler, aksi halde sadece tahtacýnýn sürüklemesi ile yükselmeye çalýþan tahtada, kimse mal satamadan tahta çökecektir...!!! Bu bir matematiktir, alýcý ve satýcý dengesi...!!!

Piyasalarda zor günler bizleri bekliyor. Sadece PKART özelinde deðil, genel olarak bir problem var...!!!

Eðer hesaplamalarýmda bir hata yoksa bu süreç 20 Aðustos 'a kadar devam edecektir. Sonrasýnda bir toparlanma, belki de yeni bir yukarý trend görebileceðiz...

Ýþte eðer bu yeni trend gerçekleþirse kanýmca bu son yukarý trend olacaktýr... Son tur, son þans burada oluþup bitecektir...

Bütün hisseler topyekûn ama sýrasýyla yükseliþler yaþayarak altýn vuruþ yapacaklardýr. Sonrasýnda en az 2-3 yýl sürecek bir duraklama dönemi hepimizi bekliyor olacaktýr. Bu altýn vuruþ tüm hisselerde henüz yapýlmadýðý için (bazý hisselerde yapýlmýþ olabilir) ben yeni yukarý trendin varlýðýndan ve olabilirliðinden umutluyum. Bu durum elbette PKART için de olumlu olacaktýr...

Oluþabilecek olumsuz durumlar bu beklentimi boþa çýkartabilir. Dünya siyaseti her geçen gün çok fazla ýsýnýyor. Her gün yeni problemler baþ gösteriyor. Bu durumda ben de yanýlmýþ olabilirim. Herkesin dikkatli olmasý ve çoluk çocuðunun rýzkýný kimseye yedirmemeleri gerekir...

Çok fazla yazdým. Yýllardýr elde etmeye çalýþtýðým deneyimlerimden bahsettim. ÝnþaAllah birilerine faydasý olur ve tahtacý da sözlerimi yabana atmaz, ciddiye alýr...!!!

8.  Alýntý Originally Posted by T/A Yazýyý Oku
    Tahtacýnýn kim olduðunu bilmiyorum, belki sayýn thejackalav. biliyordur ama ben emin olun kesinlikle bilmiyorum. Belki de sayýn thejackalav. 'ýn kendisidir...? Bunu bilmem mümkün deðil...

Fakat tahtacý veya spek dediðimiz þahýs her kimse, sürekli sayýn thejackalav. onlardan karþý bacak diye bahsederdi. Birileri hissenin yükselmesini istemiyor, orasý kesin. Fakat her nasýl oluyorsa ve beceriyorlarsa sayýn thejackalav. tahtaya her el atýþýnda ceza yiyor. Bunda kendisinin bir hatasý veya eksiði var mý? onu ben bilemem. Fakat Onla kim uðraþýyorsa, ceza aldýrma konusunda baþarýlý olduðu kesin...!!! Bu kaçýncý ceza...!!!

ALNUS 'taki mallarýn 400bin lot kadarýnýn sayýn thejackalav. 'a ait olduðunu aldýðý cezadan dolayý hepimiz biliyoruz ama geri kalanýnýn gerçekten kendisine mi ait yoksa baþka birisine mi ait? bundan emin olamayýz. Bu daðýtýlan mallar geçen gün Takas analizinde de yazdýðým gibi "alýnan fazla mallarýn daðýtýmý" þeklinde de olabilir. Çünkü tahtacýlar her nedense ellerinde fazla mal taþýmazlar...

Bu durumda ya sayýn thejackalav. gerçekten tahtacýdýr, ya da sürekli olarak "ben yatýrýmcýyým" diyen sayýn thejackalav. tahtaya ne zaman ilgi gösterip, alýma geçse birileri rahatsýz oluyor. Þunu biliyoruz: güçlü bir yatýrýmcý olduðu muhakkak...

Tahtada mallar zaten birileri tarafýndan önceden paket halde alýndý ve saklanýyor. Bir çok kiþide 100bin lot üstü mal olduðunu biliyorum. Bu gizli bilgi deðil. Forumdan yýllardýr takip ettiðim kadarý ile açýktan çok yazan oldu ve benim de incelemelerim sonucu elde ettiðim çýkarýmlarla, üç aþaðý beþ yukarý kimde ne var? tahmin etmek çok zor deðil...

Ýþte bence asýl sýkýntý; bu mallarýn sabit bir þekilde, ayný kiþilerde el deðiþtirmeden kalmasýnda...!!!

Tahtacý zamanýnda devrettiði bu mallarý tekrar geri alamadý, oysa çoktan bir çoðunu geri almasý gerekirdi ve alamadan da 100 üstü fiyatlama yapmak zorunda kaldý. Bu mallardan bazýlarý çözüldü ve olanlar oldu...!!!

Bu durumda tahtacýnýn korktuðu baþýna geldi. 20 'den devrettiði mallarý 100 'den karþýlamak zorunda kaldý...!!!

Þimdi bu karþýladýðý mallarý yeniden daðýtmasý veya daðýtýyormuþ gibi yapmasý gerekiyor ki yeni alýcýlar oluþsun ve oyun yeniden kurulup çark dönmeye baþlasýn...!!!

Onun için diyorum; zirve neresi ve hangi zirvede kimler satacak? diye...!!!

O bekleyenlerin hepsi ayný fiyatlamaya yakýn yerlerden satmaya kalktýklarýnda, ancak çok çok olumlu bir durum olursa ellerindeki mallarý satabilirler, aksi halde sadece tahtacýnýn sürüklemesi ile yükselmeye çalýþan tahtada, kimse mal satamadan tahta çökecektir...!!! Bu bir matematiktir, alýcý ve satýcý dengesi...!!!
    Deðerli düþüncelerinizi paylaþtýðýnýz için teþekkürler

Sayfa 114/273 ÝlkÝlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •