Teþekkürler sayýn T/A yolumuz ve bahtýmýz açýk olsun
Teþekkürler sayýn T/A yolumuz ve bahtýmýz açýk olsun
T/a güzel özetlemiþ genel durumu ...bende ona yakýn düþünüyorum benim fazla bir lotum yok ama tahtacýlarýn kaptýrdýgý yada alamadýgý biþeyler var hisse habire anlamsýz bir baský içinde...þu saat olmuþ iþlek mahalle market cirosu kadar al sat olmuþ...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Bu hisse yine eski günlerine döndü uyuza baðladý...Bu dönem ky için lot kaptýrma dönemi anlaþýlan....
Bu hareketlerle mal geleceðini mi düþünüyor anlamadým 120 lerden vermeyenler buralardan hiç vermez gibime geliyor
Böyle patron olunca deðirmeni isletmeleri kolay olur .
Sayýn T/A deðerli fikirleriniz ve samimi açýklamalarýnýz içim teþekkürler. Biliyorsunuz 3 yýl önce ev ve arabamý satarak hattý sayýlýr bir oranda zorunlu olarakta olsa yatýrýmcý nasýl pkartta öðrendik. Bu süreçte hatalarýmdan ötürü kimseyi suçlamadan öðrenme gayreti içerisinde ders çýkartarak teknik ve temel anlamda azda olsa birþeyler öðrendiðimi düþünüyorum. Son düþüþte tekniðin 75 ve 60 seviyelerini göstermesinden ötürü sizin 80 tl altýna düþmez cümlenizi mesaj olarak algýlýyamadýðýmdan suizan da bulunarak sizinde algý yaptýðýnýzý düþündüm hakkýnýzý helal edin. Þimdi enflasyondan ötürü kaybettiklerimizi saðolsun tahtacý abi 120 üzeri verdiðim mallarý geri vererek karþýlýyor. Bu saatten sonra 30 liraya düþse kendi adýma sevinirim sabit bekleyen arkadaþlarým adýna üzülürüm. Zirve konusunda benim ev ve araba ortaklýðýmla olan beklentim hala 2 bin lotun 1 daire aldýracaðý döneme kadar kitli bir þekilde beklemek. Onun üzerindeki mallarla yeri geldiðinde sizin gibi satýyor yeri geldiðinde alýyorum. Belki bu açýklamalarý yapmak tahtacý abimizin tahtayý daha fazla süründürmesine bizim haricimizdeki mallarýn peþine düþmesine sebep olacak ama sizin samimi açýklamalarýnýza karþýlýk birþeyler karalamak istedim. Deðerli ortaklarýmýza hayýrlý kazançlar dilerim.
Söylenecek çok þey olsa da, sözün bittiði yerdeyiz...!!!
Bundan sonrasý icrât zamaný... Söylemler, bundan böyle tahta üzerinden eylemlerle söylenecektir... Stratejik bir döneme girdik...!!!
Görelim zaman ne gösterecek...?!
Gördüklerinize deðil, kendi doðru bildiklerinize güvenin. Tahtada her gün yeni yeni oyunlar dönüyor...!!! Bizim bilmediðimiz bir þeyler olabilir...?
Yazmasam da buralardayým...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Yer Ýmleri