þirkete hisseye güven çok önemli..güven olsa 60 tl 70 tl maliyetin bir önemi yok ama hisse sürekli yatýrýmcýyý içeri çekerse kimse yanaþmaz korkudan...Buradan alsak daha aþaðý düþmeyeceðinin garantisi yok burasý dipdir diyemiyoruz....
þirkete hisseye güven çok önemli..güven olsa 60 tl 70 tl maliyetin bir önemi yok ama hisse sürekli yatýrýmcýyý içeri çekerse kimse yanaþmaz korkudan...Buradan alsak daha aþaðý düþmeyeceðinin garantisi yok burasý dipdir diyemiyoruz....
Ben kaavýn oyunun hep içinde ve sonuna kadar olacaðýna inanýyorum strateji her zaman önemli sana 12 bin ceza yazsalar sende çok fazlasýný çýkarýrdýn bence yukarý çekerek yapsaydý daha muhteþem olurdu biz bir lotun önemli olduðu zamaný bekliyoruz beklemeyen beklemesin sonuna kadar mokoko
Evet herkes dut yemiþ bülbüle döndü biraz ses olsun sayýn T/A'ya birkaç tane sual edelim cevap verirse memnun oluruz epey süzüldük tahtaya mal döküldüðünü düþünüyor musunuz tahtaya alýcý geliyor mudur tahtacýnýn sizce böyle bir derdi var mý bu cirolarla tahta buralarda durabilirmi þahsen ben 4 senedir içindeyim iþi bilen insanlar için çok güzel fýrsatlar verdi tahta ama deðerlendirebilenlere biz deðerlendiremedik çok güzel mal çoðaltma fýrsatlarý verdi yatýrýmcýsýna yapabilene Bravo bütün paydaþlara selamlar
Sayýn T/A aslýnda ben de çok bir þey yazmak istemiyorum forum'a olumlu ya da olumsuz biri etkilenir diye cevap vermezseniz de anlayabilirim
69.10 satýþa tek emir 5735 lot koyulmuþ,
mantýk yürüttüðümde normal vatandaþ iþlemi gibi,
yani mal çoðaltmadan ziyade, býkýp satan insanlar da olabilir,
tamm yaazýyordum, aldýlar kademeyi :D
geri çaktýlar:/ neyse totem yapýp izlemicem
Bir süredir borsadan uzak, biraz kafamý dinliyordum. Ara sýra foruma bakýyorum ve birkaç soru sorulduðunu gördüm. Cevapsýz býrakmak istemedim...
Borsa ve hisselerle bir süredir ilgilenmediðim için verilerim güncel deðil. Þu anda verileri güncelliyorum. Daha sonrasýnda bir þeyler gözüme çarparsa buradan paylaþýrým...
Aslýnda kimseyi etkilememek için yazmak istemiyorum. Tahtacý her ne hikmetse, her defasýnda benim yazdýðýmýn tersini yapmakta ýsrar ediyor. O nedenle kazara benden dolayý birilerinin caný yanabilir diye yorum yapmaya çekiniyorum...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Yer Ýmleri