Originally Posted by
zýpzýp
Merhabalar arkadaþlar karýþacak derken yanlýþ anlaþýlmasýn, yakýnda bu anlamsýz salýnmalarla hissede yoðun alýmlar gelebilir,benim portföyümde PKART %25,diðer kýsým da borsa düþerken bu üç ,beþ ayda 2 katýna çýkan kaðýtlarým var,bir kere bu PKART in düþüþünü abartýlý baský amaçlý kabul ederken yeni alýmlar için ciddi izlemeye aldým,düþüþ böyle devam ederse kademeli alým yapacaðým,alýmlarým bitince baktým artmýyor, þimdiye kadar bu hisseden sýð tahta olduðu için hiç bahsetmediðim 30-40 civarýndaTHY,TUPRAÞ, PEGASUS aðýrlýklý büyük portföy sahibi arkadaþ yatýrýmcý gurup var,bu arkadaþlar benden yatýrým için kaðýt ismi bekliyor, bunlar bir gidrerlerse ne olur bir düþünün, ben çok eski bir borsacý olarak bu kaðýdý sabýrla kendime sakladým bu güne kadar,benim bu kaðýtta maaliyetim 26tl,kaybým zaman,ama bu kaðýt artýk hakettigi yere gelmeli diye düþünüyorum, yazýlarým kimseye tavsiye deðildir.
Kendini kandýrma,
Baþkalarýný da etkileme!
Ayný þeyleri geçen yýl da yazdýn.
O zamanlar 80-90 arasý idik.
Hani 60 olursa ortalýk karýþacaktý!
Sonuç sýfýr, 50 ler görüldü!
Sen ve ekibin ortalýkta yoktu!
Þimdi yine ayný þeyi söylüyorsun.
Bu hisse sana büyük gelir.
Býrak bu boþ laflarý!
Seni de içeri almýþlar.
Kandýrma kendini, salýver gitsin.
Paylaþýmlarým tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doðruluðu ve geçerliliði yoktur. Boþ boþ atýp tutanlara nispet ediyorum.
Yer Ýmleri