Paylaþýmlarým tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doðruluðu ve geçerliliði yoktur. Boþ boþ atýp tutanlara nispet ediyorum.
Hisseyi neden bu kadar baskýlýyorlar anlamýyorum yüzümüz gülmedi.. Biraz pkarttan umutlandým buda baský yiyor..
Taklacý altýný öyle bi pislettiki yetmedi yüzüne gözüne sürüyor beter ol amin
Bu hafta 80 TL üzerine atar diye beklentim var..
Taklacý alýþýk olmadýðýmýz hareketler yapýyor.
Kalav izlemeyi býraktý mý yoksa.
Cali arkasýndan takip edenler kaldimi acaba bir zamanlar burada kalav vardý iti bir dost iyi bir insandý onunla yakýþtýðýný zaman 1000 adet p.kart al at yok say demiþti o zamanlar 14 TL den almistim ve çöp sepetine attým bakmýyorum ne zaman zamaný gelirse oradan çýkarýr gereðini yaparým kalavi bu topikte tanýdým gerçekten iyi bir yatýrýmcý benim borsaya tanýþmam ayaklý borsanýn kurulduðu yillara denk gelir borsada para kazanmak isteyen yatýrýmcý temeli ve geleceði olan hissede eninde sonunda kazançlý çýkar ben bu güne kadar bun gördüm bunu yaþadým.bu p.karta tanýdýðým tanýmadýðým tüm yatýrýmcý dostlara beykozdan slm.ve sevgiler saglicakla kalin dostlar.birde T/A dosyada çok slm.lar .ytd....
Kalav ortak nedense yazmaz oldu.. Burada yazan çoðu kiþinin iþi gücü var yinede foruma katký sunmaya çalýþýyoruz...
Yer Ýmleri