TEB deki mallar ortaya çýktý.
Zýpzýp mý zýplamýþ, yoksa .....?
Zýplarken, ...mýþlar mý?
Eylül ü bekleyin dedim.
Ben gelmeden olmaz dedim.
Çok dayanamaz!
Bana da mal lazým.
Zýpzýp satarsa, belki alýrým.
Maliyeti 76 ya yakýn.
Elbette bu fiyatlardan deðil!
Özel bir durum olmaz ise,
Eylül de görüþürüz.![]()
Paylaþýmlarým tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doðruluðu ve geçerliliði yoktur. Boþ boþ atýp tutanlara nispet ediyorum.
Yazýlarýmda hep samimi ve dürüst oldum ,ama ciddiye alýnmamasý,sahiplerinin kendi sorunlari,sonuçta hisselerimi çoðalttým,daha da çoðaltacaðým,önce ben alacaklarýmý bitirecem TEB deki hisseleri, benim portföyümü takip eden meraklýlarým almýþlar,benim hisselerim neki,gurup pkart ý izlemeye alýyor onlar almaya baþlayýnca bakalým ne kadar dayanacak bu tahta ,,ka,,,, ka...bu hisse benim için çok deðerli,zaten bilançonun iyi gelmeyeceði fiyat hareketlerinden belliydi,biz de bu oyunu bekliyorduk ve fýrsata çevirmeyi planliyorduk, tahtada çok hýzlý deðil ama gurubun alýmlarý hissedilecektir,tabiki önce izleyeceklerdir, tabiki asla kimseye tavsiye olmadan.
Daha önce de böyle yazdýn,
Sonra kaçýp gittin!
Ne oldu, þimdi yine gelmiþsin.
Keþke yazdýklarýnda samimi olsan.
Seni baþ tacý ederim.
Çakal gibi palavra atanlarla benim mücadelem.
Senin de ondan kalýr yanýn yok!
Geçmiþ yýllarda defalarca palavralarýný okuduk.
Yalan mý?
Meydan senin,
Bu defa sözünün eri ol, yanýnda olalým.
Yoksa tek lot alamazsýn!
Buradan kimse sana mal satmaz.
Mallar sahipli.
Aldýðýnla kalýrsýn.![]()
Paylaþýmlarým tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doðruluðu ve geçerliliði yoktur. Boþ boþ atýp tutanlara nispet ediyorum.
*PKART-Plastikkart 2025 yýlý 6 aylýk konsolide olmayan net dönem karý 291.726 TL (Önceki 53.850.442 TL)
Çakallar sürüsünün kim olduðu belli, ben hiçbir yere kaçmýyorum hep burdayým, ama çakallarla fazla muhatap olmuyorum,iþime bakýyorum,biz yatýrýmcýyýz,kelepir hisselere zýplýyorum,çakallar gurubu hisse taþýyanlara üstü kapalý beddualar yapacaðýna hissesine sahip çýksýn,yatýrýmcýya haksýz edilen beddualar,sonra edenin baþýna balyoz gibi iner,burada sahte nicklerle yazý yazan spekin çakallarý hepsi belli,ederine gelmeden 1 lot alamaz kimse,bu ve fiyatlar bize uyar,çok kötü zýplarýz,zýplamalar bu gidiþle artarak devam eder, tabiki bu benim görüþüm olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir...çaklskc,asil...
Daha yazý yok,benim için kim ne düþünüyorsa Allah 1.mil.katýný versin ona.
Yer Ýmleri