Beklenti bitti geçmiþ olsun. Bu saatten sonra benim için çýkýþlar kaçýþ fýrsatý olur büyük kýsmýný çýkarým önümüzdeki hafta hareket göre muhtmelen kalanla da ilk çeyreði beklerim. Bir sürü dipte hisse varken beklentisi biten hisse de kalmak mantýklý deðil gibi kendi açýmdan. Len ya 2024 e kadar vereydin o gazla 2-3 kat yapardýn ya da önce bir 200 üstüne geleydin de vereydin. Ne bilanço öncesi ne bedelsiz öncesi yukarý yapmadý bu baský da ayrý bir hikaye. Beldesiz en fazla 2 tavanla kutlar yine aþaðý verirler diye düþünüyorum ben hayýrlýsý tabi gönül ister ki tavan tavan gitsin 4-5 euroya
Ahmet kardeþ bu olumlu haberlerden önce fiyatlama yapmamasý olumlu bence eðer fiyatlama yapsaydý bu haberlerden sonra mal boþaltacaklar hadi biz de kaçalým diyebilirdik demek tahtaya alýcý gelmeyeceðindende eminler çünkü yýllardýr iþkence çektiriyorlar tahtaya kim ne yapsýn burda ne olur kestirmek zor borsada sürekli algýlar deðiþiyor bazen bedelli sermaye artýrýmlarýný çok olumlu karþýlýyor piyasa bazende bedelsiz sermaye artirimlarini daha öncesinde bedelsizleri çok olumlu karþýlýyordu geçmiþte dardanel kent jantsa çok ciddi oranda bedelsiz sermaye artýrýmlarý yapacaklarý dönemde ki yükseliþlerine bir bakýn 10 kat 20 kat 30 kat 50 kat oranýnda gidenler var ama borsada da algý sürekli deðiþiyor onun için ne yapacaðý belli olmaz zaten uzun süredir bekleyenler bu süreci de bekleyerek görecektir hayýrlýsý olsun
Þahsen bedelsiz haberini 3 basamaklý olduðunda yollasaydi. Tadýndan yenmezdi.
Link yaprk pnlsn ateks ve niceleri sonlarý hüsran oldu.
Abi açýkçasý bir baský vardý ne yapacaðýný tahmin etmek bence de zor ama tahtacý fiyatlamaya izin vermedi bu sefer de zirve geçilecek kadar fiyatlama olacaðýný zannetmiyorum. Amaç belki de bu grubu dökmekti ve bu bedelsizle büyük bir dökülme oluþacaktýr. Bunu da tavan tavan götürerek yapmaz bence. Belki 90 lar belki 110 lardan çevirerek bedelsiz bitene kadar bence bu baský devam eder dökmek için. Bu durum Uzun vade þirkete avantaj saðlar belki kamu ihaleleri vb birþeyler olacaksa ama çok uzun süre yatayda gidebilir.
Hele 3-5 gün geçsin kim alýyor kim satýyor bakalým bir karar vereceðiz artýk.
Yer Ýmleri