İlk gün direk kitler tavana diyordum o bile olmadıbugün iyi kapatırız ama pazartesi belli olmaz.
bize satış fırsatı vermeyecek heralde 95-100 arasını bekliyorum bakalım gelecek mi
İlk gün direk kitler tavana diyordum o bile olmadıbugün iyi kapatırız ama pazartesi belli olmaz.
bize satış fırsatı vermeyecek heralde 95-100 arasını bekliyorum bakalım gelecek mi
Ahmet kardeşim p.kart çok nazlı neden.nokta nasılsın sagligin şu akar yolunu bulur p.kart in tahtacisi faşist çok bekleti.kazamcin daim.olsun p.kartda eski dostlardan çoğu yok.ytd
İnfo içerde haber almış
Son hafta 124 bin lot almış virmanda yapmamış o malı çıkana kadar bakarız
Tahta 200 300 e gelse bölünmeden gelirdi şimdi son kurşununu atıyor
Tmpol 500 Burva 800 oldu
Bence bölüp temettü ye oynayacak uzun vadede
Nilkiz abi dün ınfo yapı krediye geçmedi mi o malı.
Uzun vade dijital TL kimlik ıvır zıvır işler bence güzel olacak amma daha çok vakit var onlara. En azından şu 6 ay bişey beklemem bende. şimdiki tepki sonrası 75-80 ne dönüş sonra bedelsiz onayıyla bir hareket daha yine dönüş tarzı bekliyorum.
Cemal abi sağolasın ayrılık vakti artık benim için en azından düşük sermayeli az hisse kaldı gitmeyen onlara zıplarım. Nilkiz abinin Acsel güzel duruyor orda ömür tüketelim birazda![]()
pkart piyasa değeri burvanın yanından bile geçmiyor.türk borsası böyle bir yer malesef.
Yer İmleri