Şirket tahtacının hayallerini çöpe atacak hamle yapmalı yoksa bu hisseden birşey olmayacak.
Şirket tahtacının hayallerini çöpe atacak hamle yapmalı yoksa bu hisseden birşey olmayacak.
Şu ana kadar tahtacıya kızıyordum!
Görüyorum ki;
Bizim gibiler olduğu sürece,
Tahtacı haklıymış!
Ben bir kısmını verip çıkmıştım.
İyi ki de vermişim.
Dipten başka güzel hisselere geçme fırsatım oldu.
Böyle hayaller ülkesinde yaşarsak,
Bu tahtacı bizi da çoook süründürür.
Kimse palavra atmasın.
O kadar fırsat vardı neden kimse satıp kurtulmadı?
Suçu tahtacıya atmak işin kolayı.
Ben de bir ara öyle yaptım.
Şimdi tahtacının haklı olduğunu gördüm.
Hala satılan bir hayalin peşinden gidiyoruz!
Kendimize yazık ediyoruz.
Bende de var ama artık dert etmiyorum.
Dipten aldıklarım çok yükseldi.
Beklemeye devam edenlere kolaylıklar dilerim.
Artık neyi bekliyorlarsa?
Acaba kendileri biliyor mu?
Sonunu görecekler ne görmeyi bekliyor acaba?
Nereye son diyeceklerini biliyorlar mı?
Hisse 2 sene önce 128 görmüş.
12 den 128 e x10 katı gitmiş.
Daha neyi bekliyordunuz?
Ben satarken neden satmadınız?
100 katı da gitse satamazsınız.
Böyle devam, hak ediyoruz!
Yazmamak için kendimi çok tuttum,
Dayanamayıp yazdım.
Sürç-i lisan ettiysem af ola.
Bir daha da kolay kolay yazmam.
Tek diyeceğim:
Sonunu bilmiyorsanız, boşuma bekliyorsunuz!
Bilmediğinizden korkun!
Son son diye diye.
Sonsuza kadar beklersiniz!
Kalın sağlıcakla.![]()
Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.
Yakup abi haklısın zaten tutunacak tek dalı düşük sermayesiydi. Şu aşamada dipte kağıtlar varken yine bir tercih yapılmalı sonra burda ağlamanın faydası yok kimseye.
Belki bir deneme daha olur yukarı 85-88 hattı geçilmezse geçmiş ola tekrar 73lere dalar bedelsize kadar bekler orda da onay öncesi son hareketini yapar bence.
Ha ilk çeyrek 1 mr ciro 70-80 ml üstü kar gelirse yine o zaman tutulabilir.
Şu kamu satışından kaynaklı tek seferlik bir ciro artışı mı 1 mr üstü ciro standart olur mu diye en azından bedelsiz onayına kadar beklenebilir bence. Tabi 95-115 arası bir hareket gelirse önümüzdeki haftalarda ben durmayabilirim
Satıp kurtulan arkadaşlara bye bye hayırlı olsun herkesin bildiği inandığı beklentisi kendine kalsın herkes kendi kararini kendi versin
Şurada 10-15 tane arkadaş var belki 5 senedir bu forumda şu 10-15 arkadaş'da 500.000 lot mal olsa ben de tahtacı olsam tahtayı kaldırmaya tırsarım oda haklı bakalım ne kadarını alır buralardan oyalansın
Satma kağıttan çıkma önermeler başladıysa geminin kalkması yakındır sanırım galiba bu gidişle kağıtta bir tek ben kalacam kimbilir pkartın sahibide olurum velhasılın düştükçe alıma devam
Bu arada tabii kimsenin elinde ki mal da kimseyi alakadar etmez bizimki de işte öyle yorum olsun şuda varki bu mallar tahtaya dökülmedikçe tahta hiçbiyere gidemez bazı arkadaşların yorumları bu açıdan doğru
Bir şey daha varki demeden edemeyeceğim tahtanın nereye gideceğini de tahtacıdan başka kimse bilemez hepsi havada yorum kalır herkes inandığının peşinde gider ancak o da onu bağlar
Yer İmleri