Birinin sizi anlamak istediðini zannetmiyorum üzmeyin kendinizi yýpratmayýn güle güle
Birinin sizi anlamak istediðini zannetmiyorum üzmeyin kendinizi yýpratmayýn güle güle
Kim ne derse desin vermem abi her düþüþte az çok alýma devam zaman süre sýkýntýsý yok tahtacýymýþ yancýymýþ tanýmam abi ben þirkete bakarým böyle bir þirkete ortak olduðum için çok memnunum battý yan yattý sýkýntým yok daha ne olsun sattýrmaya çalýþan dost görünümlüler hisselerime baktýkça aðýzlarý sulanýyor yok abi satmam
Zoruna giden birseyler var onun, kalav gelse anca bu þekilde konuþurdu.
Bizde islem yapiyoruz buradayýz hala ve sahip olduðumuz eskisinden daha fazla fakat burada gelip senin gibi þov yapmýyoruz.
Yorumlarý okuyunca, gülesim geliyor.
Toplum bu kadar mý okuduðunu anlama özürlü olmuþ?
Okuduðunu anlayan kimse kalmadý mý?
Ben size satýn mý? diyorum! Demiyorum.
Zamaný gelince satmýyorsunuz!
Aç gözlülük yapýp bekliyorsunuz!
Sonra da tahtacýya veryansýn ediyorsunuz!
Tahtacýyý açgözlülükle suçlayanlar oluyor.
O zaman neden zamanýnda satmýyorsunuz? diyorum!
Hacimden þikayet ediyorsunuz.
Bunun da sebebi sizlersiniz diyorum!
Tanýdýðým çok kiþi þikayetler yüzünden iþlem yapmýyor.
Kazara incelemeye takýlýrým diye endiþe ediyorlar!
Hadi benim lotum az diyelim.
Diðerlerinin ki hiç de az deðil.
Onlar katýlmadan hacim böyle gider gelir.
Tabi siz þimdi bunlarý da anlamayacaksýnýz.
Ben yine de yazmýþ olayým.
Vebal kalmasýn.
Bu saatten sonra satýlmaz zaten.
Zamaný geldiðinde satmayý bilin.
Aç gözlü olmayýn. Hayallere dalmayýn!
Yoksa bu film tekrar edecektir.
Yýllardýr olduðu gibi.
Paylaþýmlarým tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doðruluðu ve geçerliliði yoktur. Boþ boþ atýp tutanlara nispet ediyorum.
Yakup bey bence burada hiç kimseye tavsiye de bulunmayýn bu tahtalara yön veren tahtalarda güçlü ve aktif olan adamlarýn hiçbiri a**** deðil kendileri zarar edip içindekileri kar ettirecek þekilde iþlem yapsýnlar evet sat al yapabilirsiniz ama bu tahtalarda yüksek lotlarla çok zor bunu bir sefer iki sefer yaptýrýr size a**** deðiller burada size para kazandiracak þekilde tahtaya yön versinler bu adamlara yapýlacak en güzel þey bunlarý sürekli þikayet etmek istedikleri gibi at koþturamasýnlar bilançolar bilanço deðil %1200 bedelsiz açýklanmýþ hala tahtaya aþaðý basýyorlar burada ciddi bir kasýt var o zaman küçük yatýrýmcýya burada eziyet ediyorsan sen de rahat rahat hareket edemeyeceksin at koþturamayacaksýn bunun da bence en güzel çaresi sürekli bunlarý þikayet etmek ben kazanamýyorsam o da kazanmayacak ya da kazanmak istiyorsa biraz parasýna kýyacak onun için siz doðru bildiðinizi yapýn biz doðru bildiðimizi yapalým benim doðrularým size zarar veriyorsa ona da yapabilecek bir þeyim yok benim doðrularým böyle
Haklýsýnýz; boþuna yazdýðýmý,
Þimdi daha iyi anlýyorum!
Tavsiye olarak algýlandýysa,
Geri çekiyorum.
Bilgi olarak, isteyen kullansýn.
Herkes bildiðini yapmakta elbette özgürdür.
Burasý er meydaný.
Paylaþýmlarým tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doðruluðu ve geçerliliði yoktur. Boþ boþ atýp tutanlara nispet ediyorum.
Ne mutlu en azýndan kendi kendinizi anlayabiliyorsunuz gibi asýl mesele anlamaktan ziyade ne hissettirdiðiniz de çokta önemli deðil
Sn YakupSrh , arkadaþlarýnýzda sizden fazla pkart var ise ve inceleme gelir diye iþlem yapmakdan çekiniyorlarsa tahtaya yuvalanan 3-5 tl yukarý aþaðý yolunu bulan by lerden bir kaçý çok uzaðýnýzda deðil demekki, Burasý er meydaný demiþsiniz , iyi güzel de büyüklerimiz meydan da olmak için önce Er olmak gerek der, ky nin sýrtýndan para kazanma peþinde olmamak vebal almamak lazým. O kazançdan zaten kimseye hayr gelmez .Ben 2024 deki porftöyümün çok uzaðýndayým ama sözlerim ayný yalansýz, dolansýz .imkanlarýmca heybeyi doldurmaya devam, gerisi nasip
Saygýlarýmla
Yer Ýmleri