Artan

12,76 10 15:06
45,18 9.98 15:05
54,00 9.98 15:05
33,16 9.95 15:04
14,28 9.93 15:05
Artan Hisseler

Azalan

176,30 -9.96 15:05
303,25 -9.95 15:06
5,72 -9.92 15:05
531,50 -9.61 15:05
15,72 -9.34 15:05
Azalan Hisseler

İşlem

24.710.039.096,00 15:06
9.332.111.136,70 15:06
9.150.612.281,25 15:05
7.596.909.421,16 15:06
5.550.964.041,32 15:05
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8035 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LVİ

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Normalde bir hisseye ucuz deniyor ise girmemek lazım BBHT de çok kez karşılaştım ucuzluk yeterli kriter değildir deniyor. Yatırımcının ekran ile zaten işi olmaz.

Ekran başında normalde pahalı ve riskli hisseler ile uğraşmak lazım. Benim gözler görmüyor elektrik internet gidiyor çekiniyorum.
    Ariston abi sen çözmüşsün herifin sırrını
    Millet grafike bakıyor ucuz diye yada çok düşmüş diye çöpkim ereglş enkai şişe tekfn e basıyor parayı ertesiki gün gitmeyince yada kızarınca, heriften yukardan aldığını aşadan herife geri veriyor.
    Alan memnun satan memnun win win yani sadece ky akşam olunca sövdüğü ile kalıyor
    Aslında sövmek te bi rahatlama tekniği ama kapalı bir yerde kimsenin olmadığı yerde yapılmalı
    Hedef feyza
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Millet grafike bakıyor ucuz diye yada çok düşmüş diye çöpkim ereglş enkai şişe tekfn e basıyor parayı ertesiki gün gitmeyince yada kızarınca, heriften yukardan aldığını aşadan herife geri veriyor.
    Alan memnun satan memnun win win yani sadece ky akşam olunca sövdüğü ile kalıyor
    Aslında sövmek te bi rahatlama tekniği ama kapalı bir yerde kimsenin olmadığı yerde yapılmalı
    bugün pala ile senkronize iyi olamadım..... ....
    şimdi LONG girdik bizi terse getirmezsin bu aptal......

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    12,267
    Bravo reis büyüksün ..bende öyle çocukları çıkartıp ofisten pencereleri kapatıp ,kapıyı da bantlayıp veriyorum marmaraya doğru gamotoyu bazen ..ohhhh diyorum ondan sonra teknik olarak rahatlıyor insan puhahhhhahha

4.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Bravo reis büyüksün ..bende öyle çocukları çıkartıp ofisten pencereleri kapatıp ,kapıyı da bantlayıp veriyorum marmaraya doğru gamotoyu bazen ..ohhhh diyorum ondan sonra teknik olarak rahatlıyor insan puhahhhhahha
    Bende daha gün yüzüne çıkmamış neler varda belli etmiyorum
    Dikkat edilecek şeylerin bazılarını da yazayım zarara girme genelde öfke ile kalkan zararla oturuyor.
    Seansa başlamadan önce Odada kırılacak dökülecek şey olmamalı, özellikle değerli şeyler elinde iken faaliyete geçme
    Hedef feyza
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mesela petkm
    Herif sabah aldı akşama kadar kimse heriften almayınca o da geri veriyor haliyle kızarması normal
    Kaada ilgi yok ariston abi
    Hedef feyza
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    12,267
    Mesela petkm
    Herif sabah aldı akşama kadar kimse heriften almayınca o da geri veriyor haliyle kızarması normal
    Kaada ilgi yok ariston abi
    petko da devamı gelirse ne olacak ? dolar topiği sayfa 171 alacakaranlıkta 4 adet olayı gerçekleşecek işte

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •