Nerede bizim bilanço 🇹🇷
Nerede bizim bilanço 🇹🇷
18 aðustus bilanço tarihi, pek ahým þahým bir þey beklenmiyor zaten, zarar yazmasýn da az kar yazsýn, sektör hala toparlanamadý.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yine tek hanelere geri geldi dünya devi þirketimizin hissesi, bitik hisse sendromu, artýk bir daha ne zaman gider oralara.
Bugün itibariyle 0.12 maliyetli Aksalarýmdan sadece sembolik mebla býraktým. Ödemelerim vardý ve bana göre kýsa-orta vadede portföyümün en kötü performans göstermesini beklediðim þirketimdi.
Zamanýnda Aksa bana 0 bir Mercedes hediye etti. O zamandan beri de benzinini bile koyamadýCaný sað olsun.
Sayamadýðým seneler önce bu þirketi alýrken tek hedefim ve odaðým karbon elyaf tarafýydý fakat hiçbir þekilde baþarýlý olunamadý. Umarým þirket %100 sahipliðiyle gerektiði yere taþýyabilir.
Buradan Bora Abiye selamlar, saygýlar.![]()
selamlar bizden
"Zamanýnda Aksa bana 0 bir Mercedes hediye etti. O zamandan beri de benzinini bile koyamadýCaný sað olsun." bi de beni düþün, seninle son konuþmalarýmýzdan sonra bile lot artýrmaya devam ettim. artýk neredeyse ortaklar listesine gireceðim
2 senedir kaybettiklerimin haddi hesabý yok ama inadým inat. bu saatten sonra bana faydasý olmaz belki ama oðlum umarým faydasýný görür.
ülkede tekstili bitirdiler, komþularla iliþkileri zedelediler, döviz kurlarý ile ihracat yapan þirketlerin içinden geçtiler. asgari ücreti patlatýp bütün iþçilik odaklý sektörleri yurt dýþýna ittiler.
aksa tüm bunlara raðmen iyi direnç gösterdi, mümkün olduðunca hýzlý davranýp yüksek teknolojiye geçiþ yapmaya çalýþtý. ne kadar baþarýlý oldu, bunu önümüzdeki 10 yýl içinde göreceðiz. þu an tüm yüksek teknolojili ürünlerini üst üste koysak cironun %10'u yapýyor mu onu bile bilmiyorum. bundan bir kaç sene önce 1,1 milyar dolar ciro hedefleyen þirketin bugün hedefini hepimiz biliyoruz.
ben bir kumar oynuyorum, umarým kazanan oðlum olur.
Sasa da baþladý tavanlara, bir sen kaldýn geride Aksa.
Bugün bilanço gelecek, sonuç ne olursa olsun artýk ivmelenmeli, kötüsü zaten satýn alýnmýþtýr diye düþünüyorum.
Son düzenleme : Kastrat; 18-08-2025 saat: 11:06. Sebep: yazým hatasý
Yer Ýmleri