Holding alýmlarý olmasaydý duman olmuþtuk, tam en sýkýntýlý dönemde el attýlar, bakalým alýmlar ne zamana kadar devam edecek.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Bugün tekstillerde bir hareket var, tavan olanlar var hatta, Yunsa, Sktas, Kords, biz neden etkilenmiyoruz acaba, sadece zarara mý eþlik ediyoruz.
Sektör aksa da akmasa da gitmez bu Aksa.![]()
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
valla mutlaka bana kýzacak olanlar çýkacaktýr ama ben de memnunum. bu geri alýmlar gerçekten çok hoþuma gitti.
aksa'nýn, öngörülemeyen bir geliþme olmadýðý sürece (halka arz vs gibi), önümüzdeki bir kaç yýl boyunca uçup kaçmasýný zaten beklemiyorum. aksa yapýsý itibariyle ayaklarý yere saðlam basan, dikkatli adýmlarla yatýrým stratejisi geliþtiren ve uzun dönemde teknoloji þirketine dönüþmeyi planlayan, bu planýn da ilk adýmlarýný çoktan atmýþ bir þirket.
yani ne dikey karides üretimi hayali var, ne "amerikanýn enerji depolama þirketi olacaðýz" gibi palavralarýn ardýna saklanýyor. yavaþ ve dikkatli adým atýyor. zamaný olmayan yatýrýmcýnýn bu þirkete yatýrým yapmasý pek mantýklý deðil gibi.
yine de yatýrýmcýsýný da ezdirmiyor, öldürmüyor. çok iyi bir zamanlama ile geldi geri alýmlar. þu an 7-8 lira olsaydý hangimizin yüreði dayanabilirdi 5 yýl sonra toplayacaðýmýz meyveleri beklemeye?
he piyasada 400-500 þirket var, niye bunu bekleyeyim diyorsanýz siz de haklýsýnýz. ben kýsa-orta vade yatýrým konusunda ultra beceriksiz olduðum için bekliyorum.
Yer Ýmleri