Psikolojik olarak düþük fiyattan hisseye alým gelmesini beklerken meðer tahtacý da düþükten mal vermeye can atýyormuþ, yarýn yavrular da iþlemlere baþlýyor bakalým ne yapacak.
Psikolojik olarak düþük fiyattan hisseye alým gelmesini beklerken meðer tahtacý da düþükten mal vermeye can atýyormuþ, yarýn yavrular da iþlemlere baþlýyor bakalým ne yapacak.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yaþanan düþüþün gerek büyüklük olarak gerekse hacim olarak aksa tarihinde eþi benzeri yok.Satýþýn öncesine ve geldiði en tepe noktadan oluþunu göz önüne alarak çok planlý bir operasyon yapýldýðý ortada.Ancak bu tuzaða uzun zamandýr Aksa yatýrýmcýsý olanlar düþmedi ve ACN fiyatýndan baðýmsýz manipülatif bu son yükseliþi satýþ(exit) fýrsatý olarak deðerlendirdiler.Ýlk aklýma gelenler sn tigi ve sn müzikal.Bende 148-150 arasýnda uzun yýllardýr taþýdýðým ve anamýzdan emdiðimizi burnumuzdan getiren elimdeki tüm hisseleri satýþ fýrsatý olarak deðerlendirdim.Bu operasyonu yapmamýþ olsalar kuvvetle muhtemel uzun yýllar ederinde deðil diye diye ömrümüzü çürütmeye devam edecekti.Yalnýz çok gaddarca kimselere uyanýp satma fýrsatý vermeden bilakis deðerde deðiþmemiþ ancak bölünmüþ fiyatýn algýsal ucuzluk ilüzyonu ile çok ciddi teveccüh olacaðýný hesap etmiþler olarak çok ciddi mal sattýlar.Çok profesyonel çok organize ve tüm detaylarý incelikle düþünülüp icra edilmiþ bir operasyon.Böylesi ciddi operasyon yiyip beklentisi biten hisselerin uzun yýllar enkaz dumaný tüttüðünü ve satýlan mallarýn uygun fiyatlardan tekrar toplanmasý için aþaðý býktýrýcý ve bunaltýcý seanslarýn yaþandýðýný genel olarak biliriz.Tecrübenin çok deðerli olduðu zamanlardayýz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Cahillik mutluluktur!
ben 4-5 sene önce bu þekilde bir hisse performansýnda Aksa ya ilk yatýrýmýma baþlamýþtým umarým yanýlmam tekrar girmeye baþladým düþmeye devam ettikçe alacaðým þirkete güveniyorum faiz düþümleri baþladýkça emtia fiyatlarý düzelmeye baþlayacaktýr buda tüm emtia bazlý hisseleri rahatlatacaktýr ytd.
Artýk suyunu çýkardýlar, düzeltmeden çýktý, gerçekten de þirketten bir açýklama gelmeli, battý mý þirket yahu, fabrika yandýðýnda bu kadar düþmedi.
1 aksa.jpg
2 aksa.jpg
dün þöyle bir yazýþma yakaladým ama ne kadar doðruluðu var bilmiyorum.. Aile içi satýþ mý var acaba kafalarý karýþtýran soru...
Bana balýk tutmayý öðretme, balýk ver.
Aile arasýndaki iktidar savaþýný zaten bilmeyen yok, her genel kurulda hesaplaþýyorlar, þimdi öyle bir þey varsa bile karþýlayan piyasa deðil bence, hacim çok fazla.
Hisse tek hanelere doðru geliyor, nerde alýcý varsa veriyor, toparlanmasý zaman alacak gibi, bilanço bekleyeceðiz artýk.
Bu hareketler þirkete güveni düþürüyor. Neden þirketten bir açýklama yapýlmýyor?
Yer Ýmleri