Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Dikkat ediyorum, milleti cehaletle sucluyanlar cok,devleti emeklilerin parasini caldigini dusunen cok ama nedense hic kimse SPK'ya sormuyor, butun dunyada kar paylari, aylik ya da 3 ay'da bir odeniyor da,bizim sirketler neden yilda bir kar payi oduyor.( o da oderse )
Alýmlar geldi yine, tepeyi geçecek mi bakalým.
--rekor geldi...sektörün kötü bir döneminde %100 kapasite ve elyafta %22 FAVÖK marjý...sadece bu iki baþarý bile dün hisseye en az %3-5 prim yaptýrmasýný gerektirirdi...
--ama, algýyý bozmak isteyen tayfa, kýsmen baþarýlý oldu...çoðu kiþi de çok iyi olsa %2 düþmezdi algýsý oluþtu... bazý aracý kurumlarýnda burun kývýrmasýný da manidar buluyorum, özellikle GEDÝK...
--bilanço-gelir tablosunda, DOWAKSA nýn ciro ve kar düþüþü dýþýnda olumsuz bir durum görmedim...kar düþüþü yüksek-hýzlandýrýlmýþ amortisaman-dolar faizi nin çok yükselmesi ve kur farký nedeniyle olabilir...Ciro düþüþü de izmir-bergamada LM WÝND POWER un kepenk indirmesine baðlý olabilir (buraya satýþý var mýydý bilmiyorum?, sadece tahmin yürüttüm).
https://www.mahalligundem.com/yazarl...ik-dustu/9652/
Vay vay vay neler neler,maydonozlu köfteler
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Cahillik mutluluktur!
Hidrojen tanklarý -ford otosan...çoktandýr beklediðim böyle bir yatýrýmdý
Endeks fezaya çýktý, bilanço iyi, bedelsiz var, artýk haftalýkta þu tepeyi zorlamasýný hatta aþmasýný bekliyoruz.
Yer Ýmleri