Böyle yapa yapa yönetim kuruluna sokacaklar beni sonunda ahahahahah
Böyle yapa yapa yönetim kuruluna sokacaklar beni sonunda ahahahahah
Keþke yönetim kuruluna girmekle çözülse.
BÝST'in kadrolu problemlerinin yanýnda bir de tahtacý sorunu var.
Adam, yatýrýmcýnýn yeterli sermayesi olmadýðýný biliyor, çok uzun bekleme þansý olmadýðýný biliyor.
Bekletiyor sadece.
Nasýl olsa parayý aldý.
Krediyi bankadan %60 la al, bekle de görelim.
Nasýlsa ne kar payý veriyor ne de birþey.
Bekle diyor, iþin ne.
Sözümüz para kazanan þirketler için tabiki.
Yoksa kazanmýyorsa, problem yatýrýmcýnýn.
Çok buyuk þirket abi demeden, kazanana yatýrým yapacak.
Kazanmayan þirketi aldýktan sonra zaten 2 senede filozof oluyor.
https://www.youtube.com/watch?v=KZ3-jW8X4YU
2 ay önce hazýrlanmýþ bir video ama kafadaki sorulara cevap verebilir. Dowaksa ve Epsilon alýmlarý borcu uçurdu. Keþke temettü daðýtmasaydý...
Bu Aksa hiç bir dönem endeksten ve sektörden bu kadar geride kalmamýþtý, bu konjonktürde iyi bilanço yazdý, temel deðerler, f/k 10 altýnda devasa bir sanayi þirketleri topluluðunun ederi sadece 11 lira mý be yahu, ey þirket yönetimi buna fazla kayýtsýz kalmayýn.
Biraz Eregli, Asels ve diðerlerini örnek al, sen onlarýn ayarýndasýn. Bir de mecliste ihracatçý þirketlere vergi indirimi kanunu çýkýyor, bunun da ihracatý iyi ama bir tek bu etkilenmedi. Bir kaç gündür foruma giremiyordum, içimde dert olmuþtu.
[IMG][/IMG]
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Onu da ben söylesem o koltuðu oturanlar ne iþ yapacaklar Týnaz hocam.
Geçmiþte bazý þirketlerini halka arz etmek gibi düþünceleri vardý ama yönetim sürekli yeni yatýrýmlar, yeni þirket paylarý alýyor, en son DowAksa'nýn paylarýný aldý, baþka varlýklar da var.
Bünyelerindeki þirketlerden mesela Aksa Carbon'un bir kýsýmýný halka arz etseler dünya kadar nakit gelmez mi, o nakitle savunma sanayi ve enerji yatýrýmlarýna aðýrlýk verilebilir, tekstil bu dönem sýkýntýlý, alternatif gelirlere odaklanmalý. Öyle bir sinerji ile hisse de ivme kazaný zaten, Emniyet de alýyordu ama ara verdi alýmlara.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yer Ýmleri