04.06.2026 tarihinde Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 10.53 TL-10.95 TL fiyat aralýðýndan toplam 3.000.000 nominaltutarlý alýþ iþlemi tarafýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Þ. sermayesindeki paylarýmýz04.06.2026 tarihi itibarý ile % 40,0320 olmuþtur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1613377
Holding alýmlara baþlamýþ, umarým kuyu dibinden kurtarýr bizi bu alýmlar.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
þu ana kadar Aksa'da hiç holdingin geri alým yaptýðýný hatýrlamýyorum. Erdinç bey'in zamanýnda böyle bir þey olmadý sanýrým, olduysa bile çok çok eski zamanlarda yapmýþtýr. tabi ben yanlýþ hatýrlýyor da olabilirim.
Katýlýyorum. Güven veriyor. Ýlk 6 ay sonuçlarýný merakla bekliyorum.
Kurumsal iletiþim kanallarý son derece zayýf. Kap haberleri yok denecek kadar az, medya görünürlükleri yýllardýr sýfýra yakýn, sektör dýþýnda aksa’yý duyan, bilen kaç kiþi vardýr? Bir kaç yýldýr bloomberg’e bile çýkmýyorlar.
Bu kadar gizli saklý bir firmayý piyasa niye alsýn?
Bünyesinde çok deðiþik alanlarda faaliyetler gösteren þirketler var, haber akýþýnýn olmamasýnýn nedenini ben de anlamýyorum.
Konjonktür olumluya döndüðünde, güçlü finansal sunumlar gelince bu fiyatlar hayalde kalýr, bu ýþýðý gördüðüm için kopamýyorum, daha bünyeye kattýklarý þirketleri fiyatlamadý, Aksa Carbon'un tek sahibi oldu, hani bunun fiyatlamasý, 10 lira nedir, 8.7 f/k nedir.
Bu sene veya seneye bir iki þirketi arz etse kasa full olur, yatýrýmlar tam gaz devam eder.
Son düzenleme : bawer; 05-06-2026 saat: 16:05.
Akkök Holding'in gücü hisseyi yeþil kapatmaya yetmedi, 10.95'ten alým yaptý þimdi 10.65, çok zarar ettiler þimdilik, hep biz mi zarar edeceðiz, az bir empati yaparlar belki,sanki endeksle çýktý da þimdi onunla geri geliyor.
Yer Ýmleri