Bear_Bull
@BearBull26
kademeye lot gelmiyor ben napam...
piyasadan aldýrsam viop.. 500 puan her iþleme garanti giriyo (makas ). 300 iþleme sen düþün.
sistem istediði kadar kar etsin.. batýrýr piyasadan alýnca.
býrak birkademecik pasife girdiðim kademeyi.. aktife girdiðim lot gelmiyor. þahitsin
yoksa voliyi vurduracak sistem var - yabdýk.
5 gün denedim bende aynen senin gibi dedim koyarým böyle iþe.
ama abi kademe lot gelse varya.. pivv....
köþeyi öyle böyle dönmeyecektim.
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
ðoza bende var.
satýþýný falan bilmem de bu kaat geçen sene aðustosta falan bu fiyataydý.
enfilasyon içün bile acýk gitmesi lazým gibi geliya baða.
Türkiye'nin gözü orada! Kuduz nedeniyle karantinaya alýnan mahallede arbede: Gözaltýlar var
Türkiye gözünü Þanlýurfa'ya çevirdi! Sokak hayvanlarý tarafýndan 4 vatandaþ ýsýrýldý ve köpeklerde kuduza rastlandý. Valilik iki mahalleyi karantinaya aldý. Sokak köpeklerinin toplatýlmasý üzerine hayvan savunucularý muhtarlýk önünde eylem yaptý ve karantinadaki mahalleliyle hayvan savunucularý arasýnda arbede yaþandý. Ekiplerin müdahale ettiði olayda 3 kiþi gözaltýna alýndý. Öte yandan kuduz köpekleri Þanlýurfa'dan Ankara'ya taþýyan ve dün gözaltýna alýnan Buket Özgünlü tutuklandý
Millet tasarruflarýný nerede deðerlendireceðini þaþýrdý
VOB yapma batarsýn
SPOT yapma kayarlar
ALTIN alma koyarlar
DÖVÝZ alma sokarlar
Ee ne kaldý geriye faizlerde ufak ufak düþüyor
Herkes yastýk altýna aq.
[QUOTE=sindoma53;6830930]
Teknik haberden önce gelir.O zaman bir anlamý olmaz...IMF den 100 milr. kredi gelirse 10.000 destek olur..Ama 11 EYLÜLL olayý olursa 10.000 tutmaz,demek bir analiz deðildir...BUNU ZATEN DEDEN DE BÝLÝR...
Haberlerin gidiþatýna göre yorum deðiþiyorsa oradan asla para kazanýlmaz.ORADAN ANCAK BOFA kazanýr...
3.10 dolar tam olarak 10.500 oluyor..Oradan full hisse aldýk...stoploss var mý?
Kaç saat bekleyeceðiz..bunlar yok..
Ciidiyim bu mantýktan asla para kazanýlmaz..Bunu ben ve deðerli arkadaþlarýn yýllarca bizzat test etti.
Yer Ýmleri