Dayunuz geldi
Yine bol keseden onbin onbin daðýtmaya baþladý
Dayunuz geldi
Yine bol keseden onbin onbin daðýtmaya baþladý
Yorumculara-üstadlara-abonelik sahiplerine bakýyorum.Hepsi,ÞURADAN DÖNER,BURAYA GÝDER VS. tarzýnda konuþuyorlar.
Bunlar ya saf ya da kötü niyetli.Abonelik ve takipçiyi kaybetmen için bu tarz konuþman lazým.Yoksa millet borsayý býrakýr ve bunlar da aç kalýr.
velhasýl.Borsada %20-25 lik düþüþler çoðu zaman olmuþtur.Planý yaparken bu olasýlýðý da hesaba katmak lazým.
10.800 de benimle tartýþan bazý yeni forumdaþlar vardý.1 aydýr yoklar.Onlar,BÝR DAHA GÖRÜLEMEYECEK RALLLÝ OLACAK diyorlardý...
zdx nerede o?
bu mevduat faizi ortamýnda kimse borsaya gelmez siz hala düþüþ sebebi arayýn millet kacti
bu arada biz kapandýktan sonra avrupa ve abd borsalarý toparlandý........
bence endeks 2 yýl para kazandýrmaz mevduat faizleri mecbur yüksek kalacak en kötü þartlarda da yüzde 30 kalýr... þirketlerin ekonomik verileri de iç açýcý deðil bence bir cisim yaklaþýyor
Borsa güven hastalýðýdýr.Daha önce düþüþ görmemiþler ,Trentin hep yukarý olmasýndan dolayý ve son 3 yýl haklý çýktýklarýndan her hücrelerine kadar MUTLAK GÜVENLE konuþurlar.
Bugüne kadar hep aldýklarý yükselmiþtir.ONLARI ASLA DÜÞÜÞE ÝKNA EDEMEZSÝNÝZ.
Sözün özü DÝKKATLÝ OLMAK LAZIM.BEN ÞAHSEN AGUSTOS VADENÝN AGRESÝF AYI ÝSTÝLASI OLMASINI BEKLERÝM.
Beni baðlar...AÐUSTOS VADE HAKKINDA FARKLI YORUM VARSA BUYURSUN EFEM..EN FAZLA NÝCK GÝDER.![]()
Yer Ýmleri