[QUOTE=sindoma53;6811551]
Topiðin totoþu bizimn yazdýðýmýz çizdiðimizi takip edip cuk kadar aklýyla bize laf çakmaya geliyor bak bunlarýda söyleyecen 2.40-2.45 dolardan beri bu hareketi yazdýk çizdik bunlarý bildim diye yazmýyorum burada algý yaratmaya çalýþanlar var iddialarýný ispatlayamamýþ yediklerini yutanlar var.Yoksa herkes kendi cebine kazanýyor , herkes kazandýðýný yapsýn biz teknik bakýyoruz þablonu kurarken yanýna katalizör bulup oyunu kuruyoruz.
teknik olarak 3.35 bölgesine geldik 240 dk graflarda ortalamalar aþaðýda kaldý cds ve haber kaynaklý geldik son 1 haftaki hareket pýst 100 buradan sonraki hareketine mola verip vermeyeceðine výop tarafý karar verecek vade sonu olduðundan çuvalýn durumuna bakýcaz kýsa vade.[/QUOTE]
topik sakinleri ve yönetim topiðin en hýzlý traderý tokatlý yukardaki soruyu sordu bende sabah yazdýðým yorumumu yaptým dedim iþaretlediðim bölge bunuda arkada görürüsünüz haftalýk grafta belirttiðim 3.35 zirvesi vardý daha önce orasý görüldüðü için diðer düþüncelerimle birleþtirip yorumladým.
olayda ismi geçen tokatlýnýn bundan sonra 1-2 yazýsý oldu ama topiðin yorum bekçisi apkoþ hala ortalýðý karýþtýrýp Bulutun ayarýný kaçýrýp ceza aldýrma derdinde seviyor bu iþleri burada ve 1-2 kiþiler bilinçli yapýyorlar kaç sayfadan beri ayný þeyleri yazýyor millet býktý topiði meþkul etme artýk apkoþ iþine bak.
Tokatçý bana düþücekmi diyor akþam ben yukarki yorumu yazýyorum diye kaç sayfadýr paçamda apkoþ o zaman benim analiz tutmazsa siz laf çakýcak adammý arýyorsunuz
apkoþ harbiden teknik olarak eðitim seni ben hocan sen çekirge olama biraz geç anlýyorsun ve konularý tam okumuyorsun nasýl yapalým çekirgem olacakmýsýn yoksa kendi yolunamý gidicen karar ver artýk
[QUOTE=sindoma53;6812395]Kýrýk bu adam...Sorulan soruya verdiði cevap....saygýsýz ve terbiyesizce...KONUYU BÝLMEYEN ÖÐRETMENE SORU SORUNCA ARIZAYA BAÐLAR YA..O MÝSAL..
neymiþ VÝOB buna karar verecekmiþ..Biz de KUÞSEVERLER DERNEÐÝNÝN karar verdiðini sanýyorduk...
Neyse ben bu strest topu sayesinde rahatlýyorum...
Haydi huzurlu geceler.
Yer Ýmleri