Agrot trade amaçlý iþlem yapýlýr mý iþci abi tabaný bi bozuyor bi tabana yapýþýyor, bu arada bjk de erken kaptýrmýþýz ben sattýktan sonra ücbucuk tavan daha gitti
Agrot trade amaçlý iþlem yapýlýr mý iþci abi tabaný bi bozuyor bi tabana yapýþýyor, bu arada bjk de erken kaptýrmýþýz ben sattýktan sonra ücbucuk tavan daha gitti
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Hacime bakýnca göze çarpan diðer tahta da ktlev
202 taleden 52 taleye düþünce millet saldýrýya geçti heralde
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Endeks saðlayýcý FTSE Russell tarafýndan hazýrlanan FTSE Global Hisse Senedi Endeksleri'ne çeyreksel deðiþiklikler belli olurken, bazý Türk hisselerinin de endekslere dahil edildiði görüldü.
Þirketin internet sitesinden duyurulan deðiþikliklere göre Mid Cap Endeksi'ne Agrotech ve Tab Gýda eklendiler. Ýki hissenin endekse eklenme nedeni halka arz olarak açýklandý. Agrotech 23 Kasým 2023 tarihinde, Tab Gýda ise 26 Ekim 2023 tarihinde Borsa Ýstanbul'da iþlem görmeye baþlamýþtý.
Agrotech ve Tab Gýda, FTSE All World ve FTSE All-Cap endekslerinde de yer aldý.
Micro Cap Endeksi'ne de Batý Ege GYO, MHR GYO, Meka Beton ve Tureks Turunç Madencilik dahil edildiler.
Endeks deðiþiklikleri 10 Haziran 2024 tarihinden itibaren uygulanmaya baþlayacak
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
bist 30 harici hisseler hani 3 yýla yakýndýr yatan kripto paralar gibi dibin dibi vaziyette biri gelip kaldýrmasýný bekliyor
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
borsa oyle ya da boyle cýkýyor belki yeni ralli gelecek vs ama bence cogu kagýtta bir cok insan yine zarar yazacak bu borsanýn asýl kýrýlým yeri bence 2022 kasýmdýr orda ki yaralar sarýlmadý ordan bir kez kagýtlarýn 2 x yapmasý gerekirken cogu ya yerýnde sayýyor ya 2 x geride ...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri