Þimþek in konuþmalarý KAP ekranýnda var fakat televizyonlarda yok.
Bu da ilk defa oluyor.
MIATK ve ONRYT hariç
2 milyar para çýkýþý var
Dayucuðum maþallah sende herif gibisin her dalgayý yakalamýþsýnbenim ikinci turum, buldozer gibi geçicem
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bazý sorular gelmiþ dün attýðým güncel graf üzerinden görüþümü belirtteyim.
yukarki graf 3.45 tepe bölgemizde çoþku veren ykbnk satýþ hikayesi ile baþladý teknik olarak o zamanda paylaþtým 3.45-3.20 ara destek 3.17-3.10 kanal formasyon hedefi diye paylaþýmda bulunmuþtum.
bugun itibari ile 3.16 gördük bu graf göre daha aþaðýsýný bekliyormusun diye sorular geliyor .
2.45-2.50 kalkýþ tepe 3.44 6 ayda pýst 100 tl bazlý %53 dolar bazlý %40 getiri elde etmiþ teknik olarak bunun bir düzeltmesi olmasý normal ben grafladýðýmda ortada hiç bir haber yoktu ama teknik olarak oyun kendini belli ediyordu teknik önden haberler arkadan gelir hikayemiz gerçekleþti.
takip ettiðim bant dolar bazlý 3.10-3.11 bandý tl bazlý 10050 denk geliyor.O yetkili gözlerinden ýþýk saçacak yeni icat borsa için çýkarmazsa tl ve dolar bazlý formasyon hedefleri düzeltme için yeterli olduðunu düþünüyorum .
çok deðiþik karar çýkarsa üzerine gri listeden çýkamazsak 3.04-2.95 dolarlar aþaðýda takip ederim
Yer Ýmleri