Selanik sahil tarafýna çýkýnca tam bunu hissetmiþtim, sahil doldurulmadan önceki izmir kordon, gençliðimin izmiri artýk izmrdw dahi namevcut doldurdular denizi, ama iþte tam burada aynýsý vardý.. böyle bi yere oturduk, rouga bile olabilir, garson yaþça büyük arkadaþ türk olduðumuzu öðrenince önce soðuktu, sonra 5 euro bahþiþ atýnca yüzü güldü bizim adamýmýz oldu.. son 10 yýl yunanistana 7-8 defa gittim,arabayla genelde, atina dahil her yerine,. ortalama bi restoranda adam baþý 25 avrodan aþaðý kalktýðýmýzý bilmem.. þimdi tvitrwde görüyom yunan þöyle ucuz yedik içtik þu kadar az ödedik falan komple yalan.. büyük yalan, adam Ýstanbul iskele restoranla sýradan bi dedeaðaç mekanýný kýyaslayýp fiyat analizi yapýyo.. maksatlý bi kampanya var, türk turist yunan adalarýna yönlendiriliyo, mitsonun topuklarý kçýna vuruyodu sevinçten reisin yanýna çýktýðýnda, türk turist olmasa yunan turizmi iflah etmez, hele adalar belediyesi yekten iflasýný açýklar, yunanýn tek sektörü turizm -gerisi AB maaþlarý ödesin..
tüm dünyada þuan trend
A Giant Leap Towards Mars: SpaceX’s Starship Nails Perfect Landing in Latest Test!
https://freegetty.com/tech/a-giant-l...n-latest-test/
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Gsprcycle Memet çok doðru tespitler ,katýlýyorum
Yalnýz unutmamak lazým uygulanan yanlýþ ekonomi politikalarýnýn yangýna benzinle müdahalesinin çarpan etkisi yaptýðý Olaðan dýþý bir dönemdi
Üretilen /satýlanýn ayný maliyetle yerine konamayacaðý ortamda kendini koruma güdüsüyle hareket eden kesimde vardý
Durumu ranta çevirme fýrsatý yakaladýðýný düþünen ticari ahlak yoksunu kesimde
At izinin it izine karýþtýðý senin tabirinle epik bir durum hasýl olmuþtu
Þimdilik iyi gidiyor hakký teslim etmek lazým
Günaydýn cemaat
Yer Ýmleri