Anasý babasý karýþmaz iken, yanýnda jandarma ile papaz olurken devlet böyle müdahale etmelidir varosmus falan... Kalýn puntolu bir de ..pehey de pehey...
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Anasý babasý karýþmaz iken, yanýnda jandarma ile papaz olurken devlet böyle müdahale etmelidir varosmus falan... Kalýn puntolu bir de ..pehey de pehey...
Kardeþim eðitim kurumunda öðretmenler bile özellikle kýyafetine dikkat etmelidir.
Hepimiz liseden geçtik.Kýlýgý kýyafeti tuhaf olan öðretmenler defalarca muhabbet konusu olmadý mý?
17-18 yaþýnda hormonal geliþimi hýzlý olduðu yýllarda ; EÐÝTÝM ortamýnda herkes kýyafetine dikkat etmeli..
Dýþarda ne giydiði bizi ilgilendirmez ama okulda ilgilendirir.
Lisede böyle bir öðretmen olsaydý sýnýfta akranlarla muhabbet ders mi olur?
https://www.youtube.com/watch?v=gGDsJhQJwH0
Hocam neden piþman olasýn ki?
O gün yapýlmasý gereken oydu, biz onu yaptýk.
Okul kapýsýndan baþörtü açtýrtarak derse alýnan öðrenci ile mezuniyete mini etek giydi diye alýnmayan öðrenci arasýnda ne fark var?
Dinciler hiçbir konuda samimi deðil. Lafa gelince özgürlük derler. Ýþlerine geldiðinde topluma norm çizmeye çalýþýrlar.
Okul bitmiþ mezuniyet töreni bu... Ne yapacaðýz bu sefer de okul binasýný mi kutsayacagiz?
Mezuniyet, kýlýk kýyafet bunlar hep dolar baþlýðýnýn konularý.
Neden burada tartýþýlýyor anlamadým.
[emoji23]
Þefim güç eline geçince ayný beþeri özgürlükler meselesinin önüne ket vurmak için öyle eðdiler büktüler ki... O yüzden piþmaným aha iþte örnek.. bunlara kýzmýyorum muhalefete kalayý basýyorum. Doðalarý böyle, akrep akrepligini yapar ben farkýnda deðildim.
Hastalandýðýnda sadece ALLAHTAN þifa istersin..Belki de ALLAH için kurban kesersin..ama onun dinini itibarsýzlaþtýrmak için saçma bir tabirle dinci diye bel altý vurursun.
Örtülü adam dini(islam-hristiyanlýk vs) gereði açýlmanýn günah olduðuna inandýðýndan örtülü gelmiþtir..
ama külotunu gösteren öðretmen biraz daha uzun giyse HARAM MI iþleyecek?
Kimse ona BURKA giy demiyor..zaten hepsi dizüstü giyiyor..ama iç çamaþýrýnýda görmesinler.Bunun ORTASI yok mu?
Öðrencinin dikkatini daðýtmadan olamaz mý?
Bizim zamanýmýzda tüm öðretmenlerimiz açýktý ama asla dikkat çekecek þekilde giyinmezlerdi.
Yer Ýmleri