bir forumdaþ. lenovo için þu modeli taþ gibi saðlam demiþti. masa üstü için.
hangi modeliydi o ?
tekrar yazabilir mi.
![]()
bir forumdaþ. lenovo için þu modeli taþ gibi saðlam demiþti. masa üstü için.
hangi modeliydi o ?
tekrar yazabilir mi.
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Abka dayucuðumdan kopya çektim, ben o kadar becerikli deðilim.:he:
10bin kýrýlýr dedi ve kýrýldýðý gün þortunu da kapattý nickinide kurtardý, bi daþla iki kuþ vurdu, burdan kendisini tebrik ediyorum :bravo:
Ben arada bir sepet yaparým iþte o gün abka dayudan cesaret alýp fýrsat bu fýrsat dedim yanaþtým iskeleye, bana kalsa biraz daha düþüþü vardý bisttin, napalým çoðunluða uyacaksýn rüzgar nereye sen oraya :drunk:
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bear_Bull
@BearBull26
2 adet yeni arz onaylanmýþ
seðmen ve diðeri efor çay
yarýn son 3 arzý deli gibi alabilirler
alklc-horoz-yiðit ( son 3 yeni arz bunlar)
yeni borsacý 8.5m idi 10m e koþuyor
çorbacýlara duyurulur, çarpýlmadan çorba çýkabilir :ok;
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Seans sonu dayanamayýp son anda 17.59 da Erdemir aldým ya sabah cosku olursa sutlarim coþkuyu görünce dayanamiyorum.
Geceye son mesaj olsun.
Malum bizim tatil baþlýyor. Ama tüm anne-babalara sabýr dilerim.
Bu son uðraþtýðým kuþak gibi bir gençlik görmedim bugüne kadar.
Allah ömür verirse bu çocuklar 40-45 yaþýna gelene kadar ana-babalarýný sömürür. (genelleme olmamasý için %90'ý diyim.)
En temel matematiksel becerileri edinemeden liseye gelmiþler. Muhtemelen pandemi sebep oldu. Ýttire kaktýra dersine 50 verdiðim çocuklar oldu.
Matematik bilmeyenin iþi bu ülkede zor.
Bayram tatili öncesi takas avantajý kaynaklý durum, yükseliþte etkili oldu. Hazine ve Maliye Bakaný Þimþek tarafýndan 'borsaya yönelik iþlem vergisinin ertelendiðinin' açýklanmasý ardýndan VÝOP akþam seansý normal seans kapanýþýnýn 150,25 puan üstünde günü tamamladý. Haber akýþý sonrasýnda kýsa vadeli belirsizliðin kalkmasý ile BÝST100 endeksinin güne pozitif baþlangýç yapmasýný bekliyoruz......................................
Peki bayram sonrasý ne olur.......
Yer Ýmleri