Abka altýns1 de fýrsat vardý ama gümüþteki oynaklýk daha fazla. Cuma kapanýþla bugün arasýnda %6 fark vardý. Altýn daha stabil.
Abka altýns1 de fýrsat vardý ama gümüþteki oynaklýk daha fazla. Cuma kapanýþla bugün arasýnda %6 fark vardý. Altýn daha stabil.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Deniz hocanýn paylaþtýðý vergi satýþ getirmez mi. Robotlarýn al sat Kazancý vergiye takýlýyor. Bu vergi robotlarýn kýsýtlar mi.
Puahahahhahsh
Az önce Matriks film serisinin ilkini izledim 1999 yapýmý![]()
Borsada yapay zekalý robotlar ile savaþ içindeyiz
ben neo
Beyaz tavþaný takip edip kýrmýzý hapý yutmuþ biri gibi gerçeði görüyorum artýk sindoma abi aslýnda kaþýk olmadýðýný farkettim
Endekis te 10bin kýrýldýðý gün abka abi nickini kurtardý ama kahinin söylediði durum gerçekleþmedi, sistem herkesi tuzaða çekti, sadece o gün sen ben ve bir avuc kiþi týrlarý yükledi.
Bu yolculuk çok az bir kiþi ile devam edecek, malesef durum çok vahim ötesi, belki gün gelicek tek lot ile tavan olan senetler görücez, hacim týrt diye kimse kazanamayacak ve o gün,
Beyaz adam bizim topraklarýmýza geldiðinde onun ellerinde Ýncil, bizim elimizde topraklarýmýz ve inciler vardý.
Diyecekler![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Günaydýn cemaat bol kazanclar
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Dün 2017-2018 dolar bazlý 2 li tepe direncinin üzerinde kapanýþ yaptýk..O açýdan TÜM SHORT pozisyonlarýmý stoplayýp kapattým..
Bazýlarý 2 gün bekliyor.Ama benim için bir günlük kapanýþ yeterli.
Dur bakalým ne olacak...Þimdilik senaryom(trade amaçlý) yok.
Yer Ýmleri