Hisse endeks mühendisliði için seçilmiþ ve momentumla ilerliyor.KISA vadede hiç kimse bir þey söyleyemez.
Böyle zamanlarda teknikte önemli olmuyor.PY ne isterse o olur.
Ama illaki bakacaksakkýsa vadede: 576-78 kanal direnci oluyor.
Orta vade ise: hisse dolar bazlý oldukça (kýsa zamanda) prim yapmýþ görünüyor.O kadar ucuz býst30 hissesi varken ORTA vadede bu fiyattan bu hisseyi tercih edemem..
Þimþek bugün Londra da yatýrýmcýlarla toplantýsý var...
Kendileri çalýp kendileri oynuyor þimþek 2 gündür londrada ayný þeyleri anlatýp sosyal medya üzerinden buraya servis edilip oyun dönüyor.Bir olaya dikkat çekmek istiyorum 1.250 milyar dolar çýkýþ oldu yabancý gözüken tarafta karýný alýp çýktýlar kendime gri listeyi ve temmuzdaki not artýrýmýný neden beklemediler diye sordum þahsi düþüncem bunlardan bir tanesi gerçekleþmeme ihtimali olabilir yanýlabilirim ben oyumu gri listeden yana kullanýcam .Diðe bir konu dolarýn ufak ufak hareketi tahvilde kar al yapýyor olabilirler ufak ufak beklenen turizm hareketi yok ayný zamanda Avrupa þampiyonasý turizm hikayesini frenledi dünyada .Oynak bir vade sonu olacak önümüzdeki hafta .Piyasada katalizör azaldýkça bazý tahtalar þiþiriliyor piyasa uzmanlarýda yok çarpan vs hikayesine ucuz diyor bunu söyleyip tezgahta satýþ yapamazlarsa iþsiz kalýrlar sistem tamamen bazý tahtalarda sürü psikolojisine döndü
Bu hisselerde short açmakta tehlikeli..Geçen senelerde bu momentumla hareket eden(THYOLL-TOAÞO VS) short açan battý...
PY bu momentumla ne yapar kestirmek zor...
Burasý direnç-burasý fibo vs...diye diye batmakta var...Onun için short açýldýðýnda belli primden sonra ve kuv. direnç varsa stoplu yapmak lazým..Mümkünse yarýna poz. taþýnmamalý..
Benim eþþek geleceðin tofaþý, arçeliði, Ford u olacak, 1tlye tofaþ vardý gerisini hesab edin.
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Yer Ýmleri