Ýsrail-Lübnan sýnýrýnda gerginlik büyüyor
Hizbullah, Ýsrail'in stratejik askeri, altyapý ve enerji merkezlerinin havadan çekilen görüntülerini paylaþtý. Ýsrail'in Lübnan'a saldýrmasý halinde "piþman" olacaðýný söyledi.
Ýsrail-Lübnan sýnýrýnda gerginlik büyüyor
Hizbullah, Ýsrail'in stratejik askeri, altyapý ve enerji merkezlerinin havadan çekilen görüntülerini paylaþtý. Ýsrail'in Lübnan'a saldýrmasý halinde "piþman" olacaðýný söyledi.
Dün de Ýsrail'in 48 saat içinde Lübnan'a savaþ açabileceði iddia edilmiþti.
gece altýn ve gümüþ nasýl tepki vereceðine bakmak lazým......
Herkesin kafasýnda bir milli takým ,oynamasýný istediði futbolcu var bu deðiþmez
Bu tartýþmalar bütün dünyada her millette var ,o oynasaydý bu oynasaydý
Adamlarýn oynadýklarý takýmlara ,daha önemlisi aldýklarý sürelere tek tek bakýn birde bizimkilere
Seviyeleri belli ,tecrübeleri oyun zekalarý kaliteleri ortada
90 dakika deðil sabaha kadar oynasalar Portekizi yenemezdik
Þimdilik
Bir iki deðiþikle Bu genç takýma güveniyorum ,Montellaya güvenim sýfýr hazýrlýk maçlarý dahil hala net 11 i yok takýmýn
Herif saçýnla meþgul
Üst tura çýksak ne olacak
Sametin yerine rallici Baþkaný koysa Montella o hatayý yapmazdý
Harry Dent:Dent, "S&P'nin zirveden yüzde 86, Nasdaq'ýn ise yüzde 92 düþeceðini göreceðiz. Nvidia gibi þirketler bile yüzde 98 deðer kaybedecek. Tarihte sonu kötü bitmeyen tek bir balon bile olmadý ve bu seferki çok daha büyük ve hacimli" dedi.
Dent'in bu tahminleri bazý uzmanlar tarafýndan "çýlgýnca" olarak nitelendirilirken, bazýlarý da onu korku tacirliði yapmakla suçluyor. Dent geçmiþte birçok ekonomi senaryosu tutmuþ önemli bir uzman ve bu nedenle analizlerine güvenilen bir isim.
https://www.odatv.com/ekonomi/unlu-e...049437?sayfa=3
ADAM resmen sýyýrmýþ...![]()
Ýstanbul da, 2 oto galerisi
Bodrumda 2 otel
2 restaurant ve 3 beach giriþine otur,
Sezon bitiminde 50 milyar vergi toplarsýn..
Fakir, fukaranýn ötv si, garsonun bahþiþi ile uðraþacaðýna esaslý iþ yap..
SM-A336E cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ayete bak ya.....!
Eðer yüz çevirirlerse de ki: Allah bana yeter
Þu meseleyi anlayan bir adam kimden korkar ya?
Eðer yüz çevirirlerse de ki: "Allah bana yeter; O'ndan baþka tanrý yoktur, yalnýz O'na güveniyorum; O büyük arþýn Rabbidir."
[Tevbe: 129]
Ýþler pek iç açýcý deðil...
Yarýn Çarþý karýþacak gibi..
Rusya iþi sakat..
Ýsrail ise köþeye sýkýþtý her an týrmalayabilir.
Hizbullah'ýn yayýnladýðý görüntüler karizmayý çizdirdi.
Yer Ýmleri