''Yanlýþ anlaþýldýk,esasýnda vergi olmayacak vs...''
...Tarzý ''yalanlama'' olur mu?
Olmayan her þey olur...
''Yanlýþ anlaþýldýk,esasýnda vergi olmayacak vs...''
...Tarzý ''yalanlama'' olur mu?
Olmayan her þey olur...
1 - 10 günlük shortu yarým seansta verdi
Þu an ciddi kardayim cesede tekme atmayý sevmiyorum
2 - dramatik düþüþler oldu baþta thy
3 - bu önemli hostad analist uzman erbaþ vs. Bunlar ve bunlarý takip edip batan milyonlarca kiþi agliyor
Resmen aðlýyorlar
Tertemiz bir dünya kiþi battý borsadan
4 -bu sahsi ,gelebilecek sert tepkiyi ekranda olmayacaðým için kaçýrmak istemedim %20 civarý longum
5 -shortu kapatýp 1 er kontrat thy tav toaso tüp vs longladigimda kagitlar normalinden fazlaca yukarý gitti
6 - simsek in son açýklamalarý yaptýklarý tüm ülkenin nefretini kazanmaya basladi birileri dur diyebilir
Bugün shortta olup çok ciddi kazanmama raðmen simsek in yaptýklarý midemi bulandirdi
kel mehmet sabaha kadar sarayda oturup halký nasil kucaga oturturuz onu planliyolar galiba abeysiyle ...
20 yýldýr ülkenin dibini sýyir ..þimdide batik ekonomiyi halkýn cebinden çalarak nasýl kurtarýrýz onu hesabla ..dötunüzude yýrtsaniz ülkemizi batýrdýnýz iþte ..
seçime gidin yiyosa size paket nasýl yapýlýr onu gösterecez ...
KAMUDA,ciddi tasarruf yapýlsa belki sineye çekilir.
Ama orada bir þey yok.Dolayýsýyla halk, ikna olamýyor.Kimse de ikna olmaz.
HALKI ÝKNA ETMEK ÝSTÝYORSAN:
1-MV de emeklilikle -çalýþan maaþ alma olayý sonlanmalý..(284.000 tl).Bir kanunan bakar.
2-MV sayýsý ve bakanlýk sayýsý azaltýlmalý..
3-MAKAM araçlarý satýlmalý..ALMANYA GÝBÝ 10.000 sayýsýna gerilemeli(þuanda 110 .000 var)
4- ve...2-3 maaþ alma iþi sonlanmalý.
Daha bir sürü tasarruf kalemi var..
MEHMET Þ.e kalsa bunlarýn hepsini yapmak ister..Ama onun tek baþýna yapacaðý iþler deðil.Ýçeride kuvvetli dirençler var.Bu þatafata alýþmýþ kesim MÞ bile istemiyor..
Bunu ancak REÝS yapabilir..O da pek istekli deðil..KAMUDA TASARRUFTAN GERÝYE,servisi kaldýrýlan memur ve A4 kaðýdýný 2 taraflý kullanma kaldý
Ama bana göre burada en dürüstü MEHMET ÞÝMSEKTÝR.Bakanlýk için ýsrar eden AKP dir..Adamýn kariyeri-kazancý belliydi...Adam gerçekten enkaz devraldý ve müsriflerin keyfini kaçýrmadan ekonomiyi düzeltmeye çalýþýyor.
Buraya -þuraya dokunmadan ekonomiyi kurtar,diyorlar...![]()
Bir de sabah ben shortlarken makas 90 bin üzeridi
Biraz önce 78 e dustu
Suheyl vardý yazýk oldu
Nuri ye inandý
Uyardým bak bu makasý çakmak için açýyorlar dedim
Ýnanmadý
O da battý
Kim batýrdý
Nuri denen twiter tenekesi batirdi
Yer Ýmleri