burada ne paylaþýcaðýma ne yazýcaðýma yönetim karar verir sana düþmez senin bura ile ilgili olmayan çok paylaþýmýn var insanlarda rahatsýzlýðýný bildirdi benim senin gördüðün 2 kiþi sosyal medyada daha fazla kiþi ile bayraðýmýzý yakan yýrtan ******lar var neden rahatsýz oldun.Þuanda tv kanallarýndada sosyal medyada bu olan þeyler konuþuluyor
Hisse tarafýna bakýnca kchol den baþka hisse almak þuan çok tehlikeli, endekis düþüþlerinde en dirayetli tahta olarak göze çarpýyor.
Sindoma abinin neden kchol dediðini böyle sert düþüþ olduðu günlerde daha iyi anlýyoruz.
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Tokqtçý sende kime neye hizmet wdiyon belli deðil suriyede þu anda 2 kiþi mi saldýrýyor. Sabahtan beri kaç tane týr yakýldý kullanýlamqz hale geldi kaç karakola ve zýrhlýya saldýrý oldu haberin var mý. Söðle saatlerinden beri onlarca zýrhlý suriyeye girdi. Olaylarý çok qbartmayalým dedim ama senin gibide olaylarý mikro düzeye indirmeyelim. Þu anda bi tezgah sergileniyor ve her iki taraftada bu tezgaha çanak tutanlar ve senin gibi küçümseyenler var.
Ýlla hisse alýcak olsam bende kcholü tercih ederim bundan keyli![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri